Да имаш деца, които са съответно на 4, 2 и 1 години, си е истинско предизвикателство дори и за звездно семейство с 6 бавачки. Но да имаш три деца и да чакаш четвърто, си е откровена смелост. Можем само да си представяме колко е весело в къщата на актьора Алек Болдуин, който заедно с втората си съпруга Хилария очакват бебе номер 4. 59-годишната звезда има дъщеря нa 22 години от първия си брак с Ким Бейсинджър.

Леонардо (1 г.), Рафаел (2 г.) и Кармен (4 г.) очакват още един "съотборник" през пролетта на 2018 година, съобщи щастливата майка в Инстаграм профила си:

„Нашите Болдуинчета ще си имат нов член на бандата тази пролет. Ще им направя специална торта, за да им съобщя дали бебето ще е момиче или момче.“, написа Хилария към сладка семейна снимка. Видеото от разрязването на тортата показва син цвят, което означава, че бебето ще е момче.

Не може да не отбележим, че с 26 години по-младата съпруга на Алек Болдуин изглежда невероятно за раждала 3 деца жена и очакваща четвърто.

Преди да обявят щастливата новина, че чакат 4 дете, 32-годишната звездна съпруга на Алек Болдуин е споделяла, че иска още деца.

Ами, честито! Ще чакаме с нетърпение да разберем пола на бебето, както и самото радостно събитие!