Ето и трите коментара и техните "собственици", за които днес ще се окаже един късметлийски понеделник, спечелвайки си екземпляр от книгата "Възпламени ме".

Очакваме победителите да изпратят своите три имена, точен адрес и телефон за контакт на [email protected], за да могат да си получат наградите. Не забравяйте да отбележите и от кой конкурс сте спечелили!

Включете се и в новата ни игра, в която може да спечелите екземпляр от книгата "Гръцките богове".

• metaphor
Чета и двете, но напоследък се усещам, че наблягам повече на поредиците. При някои наистина интересни книги историята е прекалено запленяваща, за да се побере само в една книга. Други пък будят интереса на читателя точно с кратката си история. Така му дават възможност да използва въображението си.


Силвия Колева
Повечето книги, които имам са поредици и честно казано харесвам да чета повече тях. В самостоятелната книга действието може да се развие с години, но сякаш винаги има какво още да се напише. За това обичам да чета поредици. Защото ми е интересно да разбера как автора е развил историята и дали това е близко до моите предположения за продължение на историята. :)

Marina Andreevska
За мен няма значение, но в момента преобадаващите книги, които чета са част от поредици... Харесва ми дори и да са различни историите да има намек за развитието на героите от предишна книга :)