Все още сте в търсене на подарък на близки и приятели? Бихте искали да ги зарадвате с някоя хубава книга? Имаме чудесна идея за вас. Кампанията "Книгите отблизо" на издателство „Егмонт България” и книжарници „Хеликон” продължава до 15 януари. Дотогава за всяка закупена книга на „Егмонт България” на стойност най-малко 9,90 лв. от книжарница на „Хеликон” получавате карта за участие в кампанията и първия си печат върху нея. С всяка следваща покупка за минимум 9,90 лв. добавяте по 1 печат. Съберете ли 5 печата в картата си, може да избирате измежду един от три страхотни подаръка – луксозни енциклопедии на „Нешънъл Джиографик Кидс” от поредицата „Отблизо”. Това са „Животните отблизо”, „Сафари отблизо” и „Океанът отблизо”


Страхотно, нали? Така, докато се сдобивате с хубави книги, се доближавате все по-близо и по-близо до страхотен подарък, с който да зарадвате близък или приятел за празниците или по друг повод.


Може да си подарите някои от романите на Елиф Шафак или Джон Грийн, да запознаете детето с приключенията на Пърси Джаксън или Юлисес Мур. За по-малките читатели чудесен подарък за книгите с героите на Дисни, с Барби или с Монстър Хай. А защо да не си вземете пътеводител или фотографски албум на „Нешънъл Джиографик”?

 

"Светецът на неизбежната лудост" - за магията на маниите от Елиф Шафак >>


Нека сега да надникнем из страниците на трите подаръчни книги в кампанията "Книгите отблизо" – „Животните отблизо”, „Сафари отблизо” и „Океанът отблизо”. И трите издания са панорамни и ще разкрият на малчуганите колко голям в действителност е светът. Снимките в тях са на животни в естествени размери и разгръщайки ги, детето ще се среща очи в очи с любимите си животни. Цветни, забавни и изпълнени с интересна информация, книгите ще запознаят любознателните малчугани с интересни факти и ще им ги покажат отблизо. Така че не се колебайте – включете се в кампанията, събирайте печати и вземете страхотен подарък.



Карта за участие в кампанията КНИГИТЕ ОТБЛИЗО ще получите на каса в някоя от книжарниците „Хеликон” при покупка на издания на "Егмонт България" на стойност най-малко 9,90 лв. Кампанията не включва онлайн продажби и е валидна до 15 янаури 2014 г. или до изчерпване на количествата. Научете повече в сайта на „Егмонт България” на

egmontbulgaria.com

или на място в книжарница „Хеликон”.