Всяка от нас се е сблъсквала с ужасния проблем какво точно да купи за майката на партньора си. Искаме подаръкът да е едновременно изискан, оригинален и, естествено, да ѝ се хареса. Затрудненията обаче идват, когато не я познаваме достатъчно добре или просто не сме убедени в достойнствата на избора си. За да спасим всички дами в подобна беда, специално сме подбрали подаръци, които ще разтопят и най-студеното майчино сърце. Вижте сами:

1. Кашмирен шал

Снимка: Dolce and Gabbana

Коя жена не би харесала усещането на кашмир върху кожата си, с който да придаде елегантност и стил на цялостната си визия? Препоръчваме ви да се спрете на неутрален тон, който все пак има нещо интересно в себе си. Ако пък знаете цветовите предпочитания на майката на половинката си, толкова по-добре.

2. Скъп парфюм

Снимка: zara

Не се плашете – хубав женски парфюм можете да откриете и на съвсем достъпни цени. Важното в случая е да сте сигурни какви аромати харесва дамата, на която смятате да го подарите. Ако сте открили, че вкусовете ви малко или много се доближават, рискувайте, вероятността да улучите е доста голяма. Ако обаче нямате никаква идея, препоръчваме ви да се спрете подарък, за който сте сигурни, че ще бъде по вкуса на получателя си.

3. Растителен терариум

Снимка: Massimo Dutti

Ако майката на половинката си пада по цветята, то тогава определено заложете на растителен терариум. Хубавото при него е, че изглежда наистина великолепно и не изисква почти никакви грижи, тъй като развива самостоятелна екосистема. В случай, че искате подаръкът ви да е малко по-личен, съветваме ви сами да се погрижите за направата на терариума. Така ще покажете както креативност, така и специално отношение.

4. Кожена чанта

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos


Мислете за този подарък като за нещо, което вие бихте искали да получите. Широко известно е, че всяка жена обича да бъде глезена с красиви вещи, които обикновено не си купува сама, защото ѝ се струват не на дневен ред и непрактични. В този ред на мисли ви предлагаме да се спрете на нещо просто, но много изискано, което всяка дама трябва притежава – като кожена чанта например.