Ще почивате ли това лято или просто ще смените мястото, на което сте? Кое ще казвате по-често през отпуската си - "Искам още една мидичка, любов моя!" или "Спри да ядеш пясък, Пешко!"

1. Багажът

Двойка с деца
Всеки от двамата носи раница, пълна с допълнителен чифт дрехи за децата, няколко броя слънцезащитни продукти, тента с UV филтър, мрежа с пластмасови формички за пясък, кофичка, лопатки, хвърчило, поне един кайт, сгъваеми столчета, хавлии за плаж и такива, тип пончо (едната задължително с принт на русалка). Ръцете им не са в романтична хватка, защото са заети да държат спинърите и последната мида, намерена от децата, която "Мамо, мамо, виж, прилича на пържено яйце!

Двойка без деца
Тя - с дизайнерска плажна чанта, в която е сложила списание, спрей с термална вода, слънцезащитни продукти за тяло и коса, балсам за устни, филтрираща бутилка вода от безвредна пластмаса; на краката чехли с тънки каишки и камъни Сваровски, в ръката - телефон. Той носи плажните кърпи. Романтично са се хванали за ръка, за да изминат 20-те метра до плажа, казвайки на околните - "Тя е моя и циците й са истински!" и "Той е с мен, кучки, не го заглеждайте! Ще хапя! "

2. Влизането в морето

Двойка с деца

10:00 часа
- Излизай, излизай, че вече си посинял от студ!
10:13 часа
- Излизай, излизай, че зъбите ти тракат!
10:17 часа
- Излизай, зад теб има акула!

Двойка без деца
Когато и колкото си поискаш. Плискане, кикот, глезене с "Мило, ама там има медуза, махни я...", плуване на дълбокото, упражнения за стегнати бедра във водата... 

3. Музиката

Двойка с деца
Хитовете от "Моана" и "Тролчетата", Джъстин Бийбър и Базуката на Криско... 

Двойка без деца
Когато просто ви се поиска релакс на макс, разделяте по една слушалка, пускате си Сезария Евора, Джон Гибънс, Foo Fighters' или Мерудия. 

4. Пясъкът

Двойка с деца
Приемате с будистко спокойствие, че от задните седалки на колата и от банските на децата може да съберете толкова пясък, че да усвоите терасата вкъщи да построите нова стая.

Двойка без деца
Изпадате в истерия, ако хавлията ви се нагъне и някой стъпи с пясъчни стъпала на нея. 

5. Алкохолът

Двойка с деца
Толкова сте изморени от почивката, че в 9:30 се чудите рано ли е за вино?

Двойка без деца
Коктейли в Happy hour - два на цената на един - любимото ви време от деня. Или пък привечер, на бара, с изглед към морето, съзерцавате залеза и кротко си пийвате кайпириня. Продължението може да е бири, водка със сок касис, джин с тоник и много лимони и... под масата. Имате цялото време на света, а този черен дроб си е само ваш!

6. Сексът

Двойка с деца
Секс ли? Какво беше това? Чували сме, че някои го правят. 

Двойка без деца
Горещи тела в горещите юлски нощи... Всяко докосване пали. Секс на плажа не е само коктейл.