Изобщо не си мислете, че известните жени раждат по-лесно, не изпитват болка и имат някакви привилегии. Те също напълняват и си имат своите несгоди, причинени от бременността...

Ким Кардашиян
Мама Ким и приятелят й Кание Уест се сдобиха с първото си дете – дъщеря на име Норт Уест, която се роди на 15 юни тази година. Риалити звездата призна, че бременността не е съвсем като да се разхождаш в парка.

„Да бъдеш бременна не е толкова лесно, колкото моята сестра Кортни го направи да изглежда, както и майка ми Крис.”

Ким Кардашиян най-после показа малката Норти>>

Както всяка бъдеща майка, така и Ким си имала своите желания за храна. Забележете обаче, че за разлика от повечето бременни, звездата си умирала да хапва здравословна храна: „Умирах за моркови и дресинг за салати. Бях свикнала да ям сладко и шоколад, но по време на бременността не можех и да ги погледна.”

 

Джесика Симпсън
Певицата е майка на две деца. Второто тя роди през март 2013 година – момче на име Ейс Канют, а първото е момиче на име Максуел. За двете си бременности Джесика споделя, че са били тотално различни.


„Втората бременност беше напълно различна. Чувствах се ужасно и повръщах. ”

 

Джесика Симпсън показа второто си бебе>>

 

Меган Фокс
В края на 2012 година Меган роди първото си дете – момченце, което се казва Ноа Шанън. Раждането е било по естествен път. В момента актрисата очаква своето второ дете от съпруга си Браян Остин Грийн.


„Аз крещях за упойка, когато Браян ме караше към болницата, защото водите ми изтекоха. Болката беше много силна и ужасна. Тя беше интензивна, но си казах, че ще съм силна и ще го направя. Щях да родя с разкритие 8 см, но първата контракция беше кошмарна.”

 

Меган Фокс и Брайън Грийн очакват второ дете>>

 

Кристен Бел
Звездната двойка Кристен Бел и Дакс Шепърд посрещат своето първо дете, дъщеря на име Линкълн, на 28 март 2013 г. След като и тя преживяла трудностите на раждането по естествен път, споделя:


„Когато пристигнахме в болницата, исках да изпия една чаша уиски, да ми бият упойката в гърба, да ме ударят с бейзболна бухалка по главата и да ме събудят, когато всичко е свършило.”

 

Кристeн Бел: Отказвам да се вманиачавам в отслабването след раждане>>