Кой казва, че славата и професионалните ангажименти не могат да се комбинират с грижите за едно или повече деца? Нашата любимка Хали Бери е перфектният пример, че едното не пречи на другото. Освен супер известна и талантлива актриса, тя и е изключително грижовна майка.

Хали има 2-годишна дъщеричка от бившия си приятел – моделът Габриел Обри. Откакто Нала се появи на бял свят, майка й не се отделя от нея. Сега 44-годишната актрисата казва, че иска да има още деца, но осъзнава, че напредващата й възраст може да бъде проблем.

„Много бих искала да имам повече от едно дете. Но вече съм на 44 г. и не се знае колко още мога да чакам, за да осъществя тази мечта”, сподели звездата пред вестник „Ню Йорк Пост”.

Освен, че е готова отново да стане майка, Хали (за която упорито се говори, че излиза с колегата си Оливие Мартинез) планира да намали професионалните си ангажименти, за да може да осигури нужните грижи и стабилна среда за порастващата си дъщеричка.

„Трябва да отдаваме времето си на най-важните неща за нас. Нала още не е навършила 3 г. и я водя навсякъде със себе си, но когато тръгне на училище (което в САЩ става на 5 или 6-годишна възраст) ще трябва да променя живота си”, казва още Хали.

Въпреки, че е болна от диабет вече повече от 20 години, актрисата заявява, че няма притеснения за бъдещето, тъй като се е научила да се грижи за себе си много добре и ще продължава да го прави. Това включва както всекидневни приеми на инсулин и следене на нивата на кръвната захар, така и спазване на стриктен хранителен режим.

Което означава никаква паста или каквито и да било въглехидрати за Хали. Горката! Но тестото така или иначе не е полезно както за здравето, така и за перфектната й фигура.