Докато у нас текат разгорещени дебати дали в детските градини да има камери или не, и обществеността сериозно се притеснява от това какви служители се грижат за най-малките в детските заведения, майка в Щатите осъзнава, че 2-годишното й дете е било подложено на друг вид тормоз.

В началото на февруари Алиса Салгадо оставя дъщеря си в детски център за дневна грижа за няколко часа. След като я взема, забелязва зачервяване в зоната на веждите, но си мисли, че е драскотина. По-обстоен преглед у дома обаче я кара да осъзне, че окосмяването между веждите на дъщеря й е били оскубано или премахнато с кола маска. Разгневената майка започва комуникация с директорката на детското заведение, след което завежда дъщеря си на място. По думите й, й били наговорени куп лъжи, които я разстроили допълнително.

Снимка: Facebook

 

Всичко това Алиса споделя във Фейсбук профила си, а постът до момента е споделен близо 25 хиляди пъти. 

„Аз съм майка, нищо от това не би трябвало да се случва и те нямат право да докосват дъщеря ми. Аз съм я родила и обичам всяко малко нещо в нея и тези така наречени жени на своя глава са се опитали да коригират начина, по който тя изглежда“, пише в поста разгневената майка.

Думите си Алиса подкрепя със снимки на дъщеря си преди и след посещението й в детското заведение. Към момента длъжностни лица разследват оплакването и какво точно се е случило във въпросния ден.

Снимка: Facebook



Вие какво мислите за подобен тормоз над деца?