Три нови предложения в романтичната линия на „Егмонт” ще могат да се открият в хартиен и електронен формат от 30 август 2014 г. Издателството ще предложи на читателите продължението на вълнуващите истории, излезли през март, май и юни, както и съвсем нови заглавия в най-търсените жанрове на романтичната литература. Това са „Бъди с мен” (съвременна романтика), „Заплетени” (романтика и еротика), и „Да повярваш отново” (романтичен трилър). Научете повече...

БЪДИ С МЕН
Книга втора от поредицата „Ще те чакам”

Има рискове, които си струва да поемеш...

Тереза Хамилтън изживява трудна година… Току що е приключила изключително тежка връзка, контузия заплашва бъдещето й на балерина, а на всичко отгоре е влюбена в най-добрия приятел брат си. А той не й говори, откакто двамата са споделили изпепеляваща целувка. Време е за план Б - колеж. А защо не и шанс да убеди Джейс, че това, което имат помежду си, е истинско.
Джейс Уинстед пази голяма тайна. Нещо, което крие от всички, особено от красивата сестра на най-добрия си приятел. Тя е момичето, което на всяка цена трябва да избие от главата си. Но как точно да стане това, като единственото нещо, за което мисли, е Тес.
Джейс и Тес прекарват все повече време заедно и никой не може да отрече взаимното им привличане. Сега двамата трябва да решат дали са готови да поемат риска и да бъдат заедно и какво са готови да загубят, ако не...

ДА ПОВЯРВАШ ОТНОВО
Книга втора от поредицата „Любов под прикритие”

Неутолимото желание на едно ченге да научи повече за жената в съседство може да се окаже фатално в горещия нов роман от бестселър автора Лори Фостър.

Алис Апълтън е отговорна за залавянето на брутален трафикант на хора. Крие се от години, страхува се от връзки и никога не разказва за живота си – нито в минало, нито в сегашно време. Но това е на път да се промени, когато привлекателният й съсед-полицай почуква на вратата й.
Детектив Рийз Беърдън е убеден, че познава жените, но красивата му и потайна му съседка го държи под напрежение, както никой друг. Дали целта му е да разкрие тайните на Алис? Или да я предпази от опасна нова заплаха? Едно нещо е сигурно: химията помежду им е като бомба със закъснител, която всеки момент ще се взриви. Рийз и Алис скоро са въвлечени в смъртоносен лабиринт от корупция, интриги и желание – в огъня на страстта...

ЗАПЛЕТЕНИ
Книга първа от поредицата „Заплетени”

Когато богат, красив и арогантен срещне прелестна, умна и амбициозна, нещата са предопределени да се заплетат.

Дрю Евънс управлява бизнес за милиарди и прелъстява най-красивите жени в Ню Йорк само с усмивка. Има верни приятели и любящи роднини. Каква може да е причината да се затвори в апартамента си през последните 7 дни, нещастен и депресиран? Той ще ви каже, че е заради грипа, но всички знаем, че това не е истина.
Катрин Брукс е новият сътрудник в инвестиционната компания на бащата на Дрю. Срещата с нея преобръща целия живот на чаровния плейбой. Професионалното съревнование го изнервя, привличането между тях го разсейва, а неуспехът да я отведе в леглото го вбесява.
Как може една жена да преобрази обигран Дон Жуан в отчаян мъж? Като превърне единственото, което никога не е искал в живота си, в нещо, без което не може да живее...

СПЕЧЕЛЕТЕ РОМАН ПО ИЗБОР

Включете се в новия ни конкурс и спечелете една от трите нови книги от романтичната линия на „Егмонт”. Как да се включите? Отговорете на въпроса: „Кой от трите романа искате да прочетете най-много?” в коментар под поста. В играта участвате само с един отговор до 5 септември 2014 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!