В Америка съвсем традиционно е холивудските знаменитости да продават първите снимки на бебетата си или кадри от сватбата на известни издания. Именно от корицата на списание „Пийпъл” едномесечната Франки се прозява по бебешки в прегръдките на мама Дрю, която я показва за първи път на света.



В интервю за изданието гордата мама на две дъщери споделя за живота си, след второто раждане: „Знаех, че вече имам две деца, за които да се грижа. Затова се стегнах и се върнах във форма веднага.”

Двугодишната Олив, която вече е кака, се е превърнала в чудесна по-голяма сестра на Франки, споделя още актрисата: „Олив обича Франки и иска да е с нея през цялото време. Иска да я храни. Това е сега. Сигурна съм, че нещата ще са на приливи и отливи.”


Франки Баримор Копелман се роди на 22 април 2014 г. Веднага след това 39-годишната Дрю Баримор трябваше да се върне на работа заради най-новия филм с нейно участие „Blended”, в който си партнира с Адам Сандлър. Тя признава, че да се върне на снимачната площадка веднага след раждането било изключително трудно решение:” Не смятах, че мога да се върна на работа, честно. Не исках да съм далече от децата и това не беше приоритет. Адам прави всичко да изглежда по-добре, защото създава атмосфера, в която децата могат да се присъединят и да се чувстват част от това. Това беше голям урок за мен.”