Продължава от Част 1

8.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Слънцето и на Дева. От една страна е орисано на кармична разплата, ако се е родило само на този ден, от друга - ще има силно изявени материални стремежи. Луната е във Везни и ще му гарантира хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България, за да избегне в зрелите си години личните, здравословни и професионални проблеми. Денят не е добър избор за планово или раждане със секцио.

9.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Луната и на Дева. Преходът на Луната от Везни в Скорпион го зарежда с повече агресия и шанс да се защитава от околните. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост, но и на инат. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

10.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Марс и на Дева. Орисано е да бъде амбициозно, целеустремено, но и инатливо, особено след като е повлияно от Марс и от Луната в Скорпион. Ще умее добре да гони целите си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

11.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Меркурий и на Дева. Ще бъде добронамерено, приказливо, но в същото време и готово да жили с думи, ако го обидят или омаловажат знанията му. Денят му на раждане изисква да върви по пътя си, без да се отклонява заради нечии съвети или за да не засегне някого. Съдбовният му път изисква да постигне само финансова независимост и да твори положителна карма.

12.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Юпитер и на Дева. Ще бъде добронамерено,общително и лесно ще привлича хора към себе си. Заради вилянието на Юпитер и Луната в Стрелец ще е упорито и в същото време на моменти ще защитава агресивно правата си. Денят му раждане е причината често да сменя средата си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

13.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Венера и на Дева. Денят му на раждане го орисва на кармична разплата, ако е избрало само за появата си за нов живот. Девата и Венера ще му помогнат да успява и да живее в хармония със себе си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Датата не е подходяща като избор за предизвикано или раждане със секцио.

14.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Сатурн и на Дева. Сатурн ще го предпази от неумение да обмисля действията си и ще е причина да не предприема необмислени промени. Луната в Козирог е причина да се стреми към професионални успехи на всяка цена. Съдбовният му път изисква да се подчини на Съдбата си, да не е прибързано и да не прави непоискано добро.