1.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и да управителя на деня Венера. Родено е под влияние на Луната във Везни, която заедно с Венера ще тушира агресията му. Вибрацията в деня му на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

9 малко познaти факта за репродуктивността при жената>>

2.11.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Сатурн, който ще тушира агресията на Скорпиона, но ще засилва колебливостта при взимане на решения и ще налага забавяне. Вибрацията в деня на раждане е носител на такт, търпениие, колебливост, понякога вредни, затова е добре да го научите да е борбено, за което ще помогне и зодиакалният му знак. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

 

3.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Слънцето. От една страна ще знае как да гони целите си и да защитава правата си, а от друга ще е щедро на обич и ще се стреми да помага на хората. Луната в Скорпион ще е причина да е ревниво и по-затворено в себе си в личния си живот. Вибрацията в деня му на раждане е носител на стремеж да общува, но е добре да го научите да внимава какви хора допуска до себе си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

Вредно ли е безкофеиновото кафе за бременните и кърмещи жени?>>

 

4.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня - Луната. Ще бъде жилещо и заради факта, че Луната е в Скорпион, но и меланхолично и ще се съборазява с околните. Ако само е избрало да се роди на този ден, то ще е подвластно на кармична разплата. Съдбовният му път изисква да сменя често средата си, докато намери своята. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

 

5.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Марс. Огнена комбинация между знака и Марс, като в добавка ще е повлияно от Луната в Стрелец - отново огнен знак. Ще бъде истинска фурия. Устремено към промени и пътувания, както му е заложено и от деня му на раждане. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си само, без странична помощ.

10 истински истории на майки, отслабнали след раждането>>

6.11.2013
- Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Меркурий. Луната е в Стрелец. Ще бъде импулсивно заради астрологичните заложби, но денят му раждане е носител на стремеж към стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

 

7.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Юпитер. Отново огнена комбинация, обещаваща крайности в поведението, но туширана от присъствието на Луната в Козирог. Денят му на раждане е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност във всяко едно отношение и да я постига, но не бива да я налага и в живота на околните.

 

5 от най-често задаваните въпроси за отбиването>>