.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Децата, родени през август 2013 г. – част 3

Светлана Тилкова - Алена | преди 4 години
бебе
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Разберете какъв ще е характерът и бъдещето на децата, родени през август

Продължава от Част 1 и Част 2

15.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Юпитер. Отново огнена нагласа на огнения знак, но пречупена през стремеж към сатибилност. Не бива да я постига за сметка на нечий неуспех, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си.

16.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Венера. Ще бъде отдадено на хората, щедро и добронамерено. Не бива да позволява да го отклоняват от пътя му, само за да не засегне някого. Ще е орисано да се примирява и с втората позиция в живота. Съдбовният му път изисква да общува, да сменя често средата си, но е добре да преценява какви хора допуска в живота си.

17.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Сатурн. Планетата ще помага на огнения устрем на Лъва да е по-умерен, за да не пада по време на поредния скок, защото неуспехите го нараняват. Орисано е на кармична разплата, ако само си е избрало тази дата, която му носи трудности. Те са заложени и в неговия Съдбовен път. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио или планово раждане.

18.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Слънцето. Ще бъде амбициозно до липса на мярка, но и егоист по отношение на чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си в друга държава. Датата не е добрър избор за секцио или за придизвикано раждане.

19.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Луната. Ще е чувствително, но с мярка, целеустремено, но и инатливо. Не бива да го поставяте винаги на пиедестал, дори и незаслужено, защото ще се надява на такова отношения цял живот. Ще е изявен материалист. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията.

20.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Марс. Въпреки своята чувствителност в началото на живота му и нестабилната му дата на раждане, в един момент задължително ще изживее своето мощно пробуждане, защото Марс ще го подтикне към активност. Съдбовният му път изисква да анализира живота си и да гради професионална кариера.

21.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Меркурий. Тук влиянието на Меркурий не е най-благодатното, защото детето и без това ще е общително. Трябва да се научи от малко кого да не допуска в живота си. Събовният му път изисква да гради материална стабилност и позитивна карма.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?