Две нови книги – с пъстри стикери и с много картини за оцветяване, предлага издателство „Егмонт България”. Това са илюстрована книга с лепенки „Бу и плашилищата” и голямата рисувателна книга „Големите шампиони”. Нека сега да ги разгледаме...

Бу и плашилищата


Новата илюстрована книга с лепенки „Бу и плашилищата” проследява историята на плашилищата от Таласъмополис. Тяхната работа е да карат децата да пищят, за да събират крясъците им и да произвеждат енергия за големия си град. Всъщност освен страшни те могат да бъдат доста забавни и добри. В това се убеждава малката Бу, която попада в света на таласъмите и... много се забавлява. А сега ще ви разкрием една тайна: лепенките към книгата превръщат четенето в още по-цветно и забавно занимание!

Големите шампиони


В новата рисувателна книга на „Егмонт България” феновете на Светкавицата Маккуин и Матю ги очакват 16 невероятни плаката за оцветяване и 10 цветни максилепенки. Защо казваме плакати ли? Ами защото рисувателната книга е наистина голяма! Има си и специална дръжка, така че е удобна за носене. Шестнайсетте листа за оцветяване са с пунктирана линия, по която готовите плакати може да се изрежат и после с тях да се украси стаята на детето.

Конкурсът

Включете се в новата ни игра и спечелете „Бу и плашилищата” и „Големите шампиони”. Отговорете на въпроса: „Кой беше вашият любим анимационен герой в детството?” Отговорите си оставяйте като коментар под тази статия.

В конкурса участвате само с един отговор до 10 май 2013 година. Името на двама печеливши ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук.

Успех!