.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Безплатен детски куклен театър тръгва из България

Евгений Милов | преди 1 година
кукли боклук
Снимка: iStock
Ето кога гостува постановката "Приказка за юначета с празни тумбачета" във вашия град!

Безплатен куклен театър за деца ще обиколи пет града в България през април и май. Постановката "Приказка за юначета с празни тумбачета" ще покаже на децата как да опазват околната среда като изхвърлят отпадъците си разделно. Представление на кукленият гастрол ще зарадва децата в градовете из страната на:

Димитровград – 19 април

Разлог – 4 май

Дупница – 12 май

Видин – 15 май

Свиленград – 31 май

Образователната пиеса разказва историята на три животинчета – Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, които живеят в парка и се „хранят“ с отпадъци от опаковки и са вече добре познати от контейнерите за разделно събиране на „Екопак България“ като лица на кампанията „Нахрани ме разделно!”.

Героите ще разкажат на децата защо е важно отпадъците да не отиват на сметищата, а в трите цветни контейнера за разделно събиране, и как децата и родителите им могат да помогнат планетата Земя да стане по-чиста и здравословна среда за живот.

Кукления театър е с "вход свободен", а всяко дете ще получи комикс книжка с игри. Местата и часовете на представленията вижте във фейсбук страницата на Екопак България.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?