След 4 дни в чакане на раждането и неочаквано цезарово сечение, Ейнджъл Тейлър ражда сина си Съливан, а една от снимките, на които той още дори не е получил първата си баня, бързо обикалят социалните мрежи. На нея новороденото е разперило ръце и изглежда щастливо и готово да прегърне света. Именно този фотос докосна сърцата на хората.

Историята започва, когато 33-годишната Ейнджъл отива на рутинен преглед, който показва, че кръвното налягане на бебето е прекалено високо и докторите препоръчват раждането да се случи по-рано от предвиденото – средата на март.

Тейлър постъпва в болница на 5 март, без никакви признаци за започващо раждане. Затова докторите започнали да й дават медикаменти за предизвикване. Понеже предишните раждания на майката били чрез цезарово сечение, лекарите се притеснявали да не получи руптура на матката, ако се пристъпи прекалено агресивно и настъпателно. Процесът продължил 4 дни и на 9 март нетърпеливият Съливан се появява на бял свят.

По повод първото упражнение, което бебето прави, след като докторите го изваждат от утробата й, майката коментира: „Беше много забавно, защото то правеше същото и в корема ми – постоянно се разтягаше. Ние му казвахме, че ще има много повече пространство да го прави, когато излезе. И точно това се случи.“

Цялото раждане е заснето от фотографа Лаура Шокли, която е и авторът на запомнящата се снимка с разперените ръце и усмивка на бебето.