Лято е. Сезонът на ваканциите и дългите уикенди. Eто защо бързаме да ви поднесем един разнообразен летен букет от забавни и вдъхновяващи идеи и да ви пренесем на места, където може да прекарате сълнчевите почивни дни през лятото с цялото семейството. А на вас предоставяме възможността да си изберете най-цветната и привлекателна за вас и вашите малчугани идея...

>>

1. Прекарайте уикенда на открито сред любимо или все още непосетено от вас красиво кътче от природата.

2. Отидете на място, осеяно с най-сладките и сочни гости на лятото - горските плодове, и си сътворете най-вкусния плодов  пай на света от малини, къпини или боровинки. 

3. Грабвайте въдицата и бегом за риболов. Близостта до водата, тишината и красивият пейзаж са истинска наслада за душата.

4. Направете си една продължителна  бляскава феерия от фойерверки…  Децата ги обожават!

5. Пикник далеч от града е чудесна идея, не мислите ли?  

6. Или пък защо да не заведете малчуганите в близкия увеселителен парк и им позволите да се забавляват на воля и до насита!

7. Да научиш нещо ново никога не е късно. Запишете се заедно с любопитните малчугани на курс по рисуване или оригами. Едно или повече нови умения ще ви дарят с прекрасни емоции, настроение и самочувствие.

8. Планирайте пътуване до нова дестинация, която ще зареди цялото семейство с много енергия и настроение и ще ви обогати.

9. Защо пък да не посветите уикенда на любимо спортно занимание, в което да се включат всички членове на семейството - колоездене, каране на кану, или ритане на топка на обширна поляна далеч от града.

10. Или да разпънете палатка в задния двор и да се отдадете на приказната наслада от сладкия сън под звездите или от посрещането на първите слънчеви лъчи под небето.


Очакваме разнообразният букет от летни забавления и емоции да стане още по-голям с ваша помощ, като ни споделите още свежи идеи за семейния уикенд …