„Егмонт България” продължава с кампанията си и в добавка към следващите 7 броя на списание "Браво" всички млади почитатели на добрата тийн литература ще имат шанс да се сдобият с вълнуваща поредица с автор Сара Десен.

Стартът беше даден на 21 май със „Заедно на път”. Книгата се разпространява във вестникарските павилиони на специална цена от 4,99 лв. до 1 юли или до изчерпване на количествата. От 4 юни във вестникарската мрежа ще може да се открие „Слушай”, а от 18 юни – „Истината за завинаги”.

"Заедно на път"  е:

* Бестселър на New York Times
* Носител на наградите ALA Teens' Top Ten и Goodreads Choice for Young Adult Fiction
* Във вестникарската мрежа от 21 май

Нощта винаги е била времето на Одън, нейният шанс да избяга от всичко и всички наоколо. Тогава среща Ели, партньор в безсънието и нейн среднощен водач. А безкрая на летните нощи предлага хиляди възможности – ябълков пай, хубава чаша кафе, разговори и дори да се научиш да караш колело…

"Красиво и въздействащо написано" - The Washington Post


"Слушай" е:
 
*    Бестселър на New York Times
*    Отличен с наградите ALA Best Book for Young Adults и YALSA Teen’s Top Ten
*    Във вестникарската мреже от 4 юни

Когато е пред обектива, Анабел е модел за подражание. Но в действителност животът й далеч не е перфектен. За щастие си има Оуен. Той е задълбочен, обсебен от музиката и верен на принципите си винаги да казва истината. Но преди всичко е решен да направи Анабел щастлива…

"Забавна, емоционална и изключително въздействаща книга" - VOYA

"Истината завинаги" е:

*    Романът е носител на отличията ALA Teen’s Top Ten и New York Public Library Book For the Teen Age
*    Във вестникарската мрежа от 18 юни

Мейси е планирала цялото лято много внимателно. В тези планове не е включена работата й в кетъринг „Желание“. И със сигурност го няма Уес.
Но съвсем скоро Мейси открива, че нещата, които най-малко очакваме, са нещата, които най-силно желаем.

"Завладяваща, трогателна и прелестна." - Publishers Weekly

Авторът: Наричат я „рок звездата на тийн литературата”. Автор на 10 бестселъра, продадени в над седем милиона копия, Сара Десен е безспорна любимка на тийнейджърите в цял свят. Носител е на много престижни награди, а ревютата за романите й за изключителни. Писателката живее в Северна Каролина със съпруга и дъщеря си.

БРАВО ПРЕПОРЪЧВА е кампания, която се осъществява за втора поредна година. Идеята ѝ е популяризирането и разпространението на успешни от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията, е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.).