Какво е необходимо?

За четири порции:

15-20 Крeкера или препечени мини филийки (франзелки)
100 гр. пушена сьомга,
5-6 с.л. крем-сирене "Филаделфия",
2-3 стръка копър,
1 с.л. каперси,
1 ч.л. настъргана поротокалова кора.

 

Как се приготвя?

Копърът и каперсите се нарязват на дребно.

Сиренето и портокаловата кора се смесват и се разбъркват добре.

Върху всеки крекер се слага по 1 ч. л. от сместа и накрая се отгоре се добавя парче сьомга.

Ако обичате зелени подправки, можете да декорирате с копър – той е чудесно допълнение към всички рибни ястия.

Снимка: Thinkstock / Guliver Photos

 


Време за изпълнение: 20 минути