Необходими продукти:

4 парчета наденица
4 яйца
1 зелена чушка
1 морков
олио за пържене
сол, черен пипер

Обелете наденицата и я разрежете на две по дължина. На всяко парче направете разрези, почти до края на парчето, по цялата му дължина. Разстоянието от единия до другия разрез трябва да е по-малко от сантиметър. Вижте показаното на снимката.

Сгънете парчето под формата на окръжност, като опрете краищата му един в друг и ги забодете с половинка клечка за зъби. Полученото ще бъде цветът на маргаритката.

Загрейте олиото в тиган и внимателно сложете наденицата в него. Отделете жълтъка от белтъка на яйцето. В дупката в средата на наденицата поставете само жълтъка. Изпържете и него. Когато е готово, внимателно извадете от тигана с шпатула. Поставете в чиния.

Декорирайте със зелена чушка и морков. От чушката изрежете тънко и дълго парче за стебло на цветето и едно малко по-дебело за листо. Под стеблото поръсете с настърган морков – за цвят. Овкусете със сол и черен пипер.