В този приятен есенен следобед искаме да споделим рецептите за коктейли, които изготвихме специaлно за вас - читателите на Ladyzone.bg, с изключителния Карел Роел от "БЯЛ ЩЪРК". 

Овен

Представителите на тази зодия обичат да експериментират. Почитатели са на пикантните ястия и веригите за бързо хранене. Нямат време за дълги обяди, защото постоянно са в движение, а и не искат да губят излишно време. Заради динамичното си ежедневие се препоръчва да хапват по-калорични храни.

Овен
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Подходящ коктейл за тях би бил Old Cuban – ром Хавана, сок от лайм, джинджифилов сироп, захарен сироп, мента, ангостура битер и съвсем малко шампанско.

Телец

Телците са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се наслаждават на храната. Задоволява ги единствено най-доброто. Диетата за тях е мъчение, а готвенето – истинско удоволствие.

Телец
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За гастрономите Блъди Мери – водка, доматен сок, хрян, сос Уорчестър, черен пипер, целина, сол. Добавете и много лед.

Близнаци

Яденето не е сред любимите им занимания, но обичат да готвят. Кухнята е мястото, където могат да покажат своята креативност, таланта си за комбиниране на различни продукти и смелостта да експериментират. Разнообразните диети са задължителни за тяхното меню.

Близнаци
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За вас сме приготвили класическата комбинация от ром с кола. Към тях добавете и малко канелен сироп и ще получите новия си любим коктейл.

Рак

Раците са известни с кулинарните си умения. Обожават домашно приготвената храна, направена по семейна рецепта. Винаги купуват скъпи, но качествени продукти.

Рак
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За раците сме намислили главозамайващо питие с уиски, меден сироп, прясно изцеден лимонов сок, лимонова кора и черешка.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак предпочитат скъпата храна, приготвена от най-качествените съставки. Те са дисциплинирани, що се отнася до храненето - имат добре изградени навици.

Лъв
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Може би се досещате, че на лъвовете се пада изтънченото мартини.

Дева

Девите са с чувствителни стомаси, така че трябва да внимават какво похапват. Бавният метаболизъм е често срещано явления при тях, затова бързо усвоимите храни за препоръчителни. Обикновено не експериментират с нови продукти и подправки.

Дева
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За девите предлагаме микс от ром, шоколадов ликьор, ледено пюре от личи и малина, гарнирано с шоколадов трюфел.

Везни

Везните определено обожават храната. Всяко тяхно хапване е истински гуляй. Хората, родени под този зодиакален знак често са зависими от шоколада и сладкото. Естетическата визия на храната определено е важна за тях. Те имат завидни дизайнерски умение и се справят отлично с декорациите. Обичат хубавото вино, особено червеното.

Везни
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Предизвикваме ги да опитат нещо различно със сорбе Космополитън. Гарантираме, че ще ви хареса.

Скорпион

Скорпионите обичат висококалоричните храни. Привърженици са също и на пикантните ястия. Плюс това са невероятни готвачи, защото знаят как да комбинират съставките.

Скорпион
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За почитателите на лютото предлагаме босилек, объркан с натрошен лед, ликьор St. Germain Elderflower, ликьор Domaine de Canton и шампанско.

Стрелец

Вие обичате екзотичната, нестандартна и пикантна кухня. Стрелците са любопитни, редовно експериментират и винаги са готови да опитат нещо ново. Тяхната диета може да отиде от една екстремност в друга.

Стрелец
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За вас едно дяволско уиски – бърбън, халапеньо, червен портокал, сода и джинджифилов ейл.

Козирог

Козирозите са неуморни работохолици, които обаче винаги намират време за добра храна. За тях качеството е винаги в пъти по-важно от количеството. Козирозите са традиционалисти, ето защо обожават домашно приготвената храна.

Козирог
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За почитателите на класически рецепти предлагаме домашно приготвен сок от грейпфрут, бяла захар, прясно изцеден лайм, малко сода и водка.

Водолей

Водолеите предпочитат нискокалоричните ястия. Знаят как да се наслаждават на всичко ново и необикновено. Хората от тази зодия често са вегетарианци. Обичат плодовете и зеленчуците и с леко сърце заменят месото за плодова салата. Мразят да следват установените рецепти и често експериментират, позволявайки на креативността и въображението си да се развихрят.

Водолей
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Естествено, за водолеите предлагаме плодови коктейли. Плодов пунш, направен от ром Малибу, портокалов сок, сок от ананас и гренадин.

Водолей
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Ако предпочитате нещо с водка, смесете захарен сироп, сок от лайм, ананас, портокал и червена боровинка, трипъл сек и бял ром.

Риби

Рибите предпочитат традиционните храни и не си падат по експериментите. Обръщат повече внимание на вида, отколкото на вкуса. Храната за тях е просто нужда, никога удоволствие. Неприятният момент при тях е, че често злоупотребяват с алкохола.

Риби
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За рибите препоръчваме традиционно негрони – джин, сладък вермут, Кампари и портокалова кора.