Виждали сме какви ли не кулинарни изкушения - да не говорим за веган десертите на 16-годишния тийнейджър Хосе - но досега не сме срещали толкова пъстроцветни неща за ядене, каквито са психеделичните смутита в купа на Рейчъл Лортън.

Животът е по-забавен, когато е цветен - а когато е в цветовете на дъгата, направо става магичен. Произведенията й са не само удоволствие за небцето, но и за окото. 

И докато зеленчуковите смутита често могат да изглеждат непривлекателно, въпреки че са много полезни за здравето и организма, необичайните натурални съставки в тези на Лортън ги правят да изглеждат като от друга вселена - куркума, цвекло, пъпеш и цветя, които предлагат истинско разнообразие от нюанси.

Наелектризиращи, вибриращи, ярки, неонови и калейдоскопични цветове, каквито не сте виждали и в най-смелите модни колекции - всичко това във веган купата на Рейчъл, която не съдържа животински съставки.

Нямате нужда от изкуствени овкусители, оцветители и ароматизатори, за да направите десертите си разкошни - просто трябва да следвате изкусителните рецепри на Лортън в Инстаграм, която ще ви вдъхнови да започнете да се храните здравословно.

Лесно можете да се научите да правите същите психеделични смутита, просто гледайте техниката от следващите видеа и снимки в Инстаграм по-долу: