Пътуването е неразделна част от съвременния живот на хората. Независимо дали по работа или заради удоволствие, хората се в намират в непрестанно движение. Забързаният ритъм  на ежедневието неминуемо оказва влияние и върху дрехите ни, които се замърсяват в различна степен от различните климатични и метеорологични условия. Именно променливият климат отправя към нас ново предизвикателство в прането -  необходим е перилен препарат, който да изпира  добре и същевременно да пази красотата на дрехите ни.


Модният дизайнер Виргиния Здравкова споделя своя опит в пътуването и грижата за различните тъкани:

“В дългогодишната си практика на дизайнер съм открила, че жените по света се грижат по много и различни начини за своите дрехи, но винаги са обединени от едно - да запазят красотата и цветовете на материите за дълго време. При срещата си с различни култури, с различни модни тенденции и с различни тъкани , разбрах, че днес най-голямото предизвикателство е да се пребориш с петната, но и цветът на дрехата да не избледнее.  И така открих моята формула за отлични резултати в прането - доверих се на новия Ariel течен „прах“ и на формулата „дълбоко почистване“,  която осигурява  ефективното премахване на петна и грижа за най- деликатните дрехи."

Петната, с които Ariel успешно се бори, често са следствие и от кулинарни постижения, които постигаме в кухнята или опитваме на някое от пътуванията ни. И докато в готвенето успехът е плод на сложна рецепта и точно подбран набор от подправки, решението за  безупречно чисти дрехи с ярки цветове е лесно. Chef Иван Манчев разкрива тайната на своите постижения:


“В моята професионална практика доста често ми се случва да се срещам с различни традиции, култури и вкусове. За мен е голямо предизвикателство да опитвам нови неща, нови рецепти и нови техники. И съм истински доволен, когато крайните резултати са налице и са отлични. Това ме прави истински щастлив. Защото съм перфекционист не само в професионален, но и в личен план – обичам всичко да е безупречно. И моят верен партньор Ariel е винаги насреща с добри съвети. Сега открих новия Ariel течен „прах“, който изпира много добре петната и в същото време запазва цветовете на дрехите – революционен продукт, който ми осигурява  отлични резултати в прането и  стандарт на живот.”


Благодарение на течната си структура, Ariel течен "прах" за пране не оставя петна и успоредно с това запазва цветовете и естествената красота на дрехите.
Течният "прах" е последната иновация на марката, която през последните 45 години непрекъснато осигурява модерни решения в прането, които улесняват ежедневието на потребителите. В своята еволюция Ariel следва естествените промени в очакванията на потребителите.