В началото бе Джоан Крофорд

Снимка: GettyImages

Една от първите актриси в Холивуд, която притежава внушителна колекция обувки е звездата на американското нямо кино Джоан Крофорд. На тази снимка, правена през 40-те години на миналия век, Джоан гордо показва модните си придобивки. За времето тогава броят на обувките в килера й наистина изглеждал зашеметяващ.

Размисли от Джоан Крофорд>>

Марая Кери притежава най-известния гардероб сред звездите
Снимка: сп. InStyle

Апартаментът на Марая Кери в Ню Йорк е толкова голям, че в него има място за отделно помещение за всичките й 1000 чифта обувки (останалите, които не носи си стоят просто в килера). Гардеробната на изпълнителката е една от най-известните, не само защото е голяма, но и защото е проектирана от дизайнера Mario Buatta, а и прилича повече на бутик, отколкото на гардероб.

Пижамено парти с Марая Кери и близнаците й>>


Кристина Агилера – гардероб в стил бурлеска
|
Снимка: provocativewoman2012.blogspot.com

Още едно мечтано от жените помещение, което е уникално само по себе си. Всъщност Кристина притежава две гардеробни – едната за обувки, а другата за дрехи. И двете в дома й в Бевърли Хилс. Кадифените завеси и тежките полилей напомнят за бурлексата, а вътре всичко е подредено по дизайнери Маккуин, Лоботин, Ив Сен Лоран...

8-те правила на Кристина Агилера за красиво тяло>>

Джесика Алба – организиранoто екопомещение за обувки


Вече сме били в дома на Джесика, така че знаем, че тя е любител на екологичните материали и реда. В „шкафа за обувки” нещата стоят по същия начин – материалите, от които са изработени етажерките са естествени, а всички обувки са подредени, като едната от чифта винаги е обърната с нослетата напред, за да може актрисата да има пълен поглед върху чифта преди да направи своя избор.

Джесика Алба показа своя екодом>>


Кло Кардашиян, която обича всяка една от обувките си

Снимка: сп. Elle

Надникваме в колекцията обувки и на риалити звездата Кло Кардашиян. За всички тях тя споделя, че ги обича до една. Знае къде се намира всеки един чифт и би забеляза, ако една от обувките е преместена дори и със сантиметър.

Селин Дион притежава 3000 чифта обувки

Снимка: SplashGuliver

Съвсем наскоро гласовитата изпълнителка призна, че притежава колекция от обувки, която надхвърля бройката от 3000. Цифра, която за повечето от нас ще си остане просто блян. Помещението, в което Селин държи обувките си отново е правено по поръчка и се намира в къщата й във Флорида, която тя е обявила за продажба за сумата от 72,5 милиона долара.

Селин Дион за тайните на успешния брак>>