.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Книгите, които светят

LadyZone.bg | преди 5 години
Lumio - 1
Lumio е портативната лампа, която изглежда като книга, но не е

Lumio е преносима лампа, която се сгъва като книга, а когато се отвори се осветява отвътре и се превръща в нещо съвсем различно. Благодарение на вградените магнити  може да се прикрепя към разнообразни повърхности. Когато е заредена докрай, тя свети в продължение на 8 часа.

Макс Гънуан

Дизайнерът, създал красивата лампа, е Макс Гънауан. Той е архитект и споделя, че го вдъхновяват модерните форми, в които има нещо изненадващо. Неотдавна той напуснал сериозната си работа за голяма корпорация, за да може да се отдаде изцяло на дизайна и въображението си, за да създава уникални предмети, които са използваеми в ежедневието.
  Интересното е, Макс пуска този си проект за свободно финансиране и само три дни след това вече е набрал 240% от необходимата сума.

Lumio - 7

Иначе е израснал в Джакарта, Индонезия, но се е дипломирал в Кънектикът. В момента живее в Сан Франциско. През свободното си време обича да пробва нови рецепти за готвене, да създава архитектурни модели и никога не отказва чашка ароматно кафе.

Lumio - 3


Lumio - 4


Lumio - 6


Lumio - 9


Lumio - 2
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?