Около нея се събираме с любими хора, релаксираме с ароматна топла напитка, създаваме спомени, изпълващи дома ни с положителна енергия. 

Да, масичката за кафе е сърцето на домашния хол. Всички се чувстват комфортно около нея. Причина да обръщаме повече внимание на външния й вид. Сред тазгодишните тенденции в интериорния дизайн се открояват три визии, които лесно можем да приложим у дома. 

#Бохемска рапсодия. Boho стилът вдъхва усещането за свобода. А какво по-хубаво чувство от това в дома да цари осезаемо спокойствие и неподправена красота. 

Това може да постигнете, разчупвайки интериора с малки, но забележими елементи, които да придават блясък на помещението, където е позиционирана малката кафе масичка. Тази година златото е на почит, бронзът също. На вас остава да изберете начина и формата, с които ще възобновите визията й. 

#Етно, но ретро. Достатъчно е да включите един контрастен елемент към домашната обстановка, за да възобновите визията й. Но какъв да бъде той? Отговорете си на въпроса: На каква вълна съм в последно време? Какво ме вълнува в момента?

Може би сте на романтична вълна, може и тя да бъде по-духовна. Залагайки на предмет, независимо дали е произведение на изкуството или ваше творение, който е в синхрон с настоящата ви нагласа ще изпълните дома си с положителна енергия, придавайки му свежест и допълнителен чар. 

Малко #женственост никому не би навредила. Нежните цветове, изтънчените линии, завладяващото ухание на цветята са само част от множеството качества, присъщи за красивата флора. 

Семейни или не, всяка една от нас има правото да вкара букет женственост в дома. Той ще приветства всеки гост по неподправен начин и ще остави приятна следа в съзнанието му. Спомен на щастие и доволство.