.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Гардеробът на мечтите за всяка кокетка

LadyZone.bg | преди 5 години
гардероб - 2
Снимки: hosunching.com
Сигурни сме, че следващата идея ще ви допадне изключително много, заради изчистения дизайн и практичните решения

Ако има нещо, което жените обичат повече от дрехите и обувките, то това може би би било още пространство за тях. И не само повече пространство, а кокетен кът, където да могат да се контят на спокойствие.

гардероб - 6Сигурни сме, че следващата идея ще ви допадне изключително много, заради изчистения дизайн и практичните решения. Най-важното качество на съблекалнята гардероб обаче си остават нейните компактни размери и лесното й превръщане от гардероб в съблекалня и обратното. Колелцата на вратите помагат за лесното отваряне и затваряне.

гардероб - 5Hosun Ching е виновникът за това нестандартно виждане за женския гардероб, който споделя:

„Дълбочината на стандартните гардероби е 60 см. Това просто не е практично, защото повечето дрехи се губят в нея и не ги виждате; и това, което не виждате, просто не го обличате. Точно това е идеята на гардероба – да разреши този проблем. Фокусът е поставен върху организацията и видимостта.”

гардероб - 4Освен стандартните рафтове за дрехи, обувки и закачалки, в средата на тази прекрасна мебел е предвидено място за аксесоари или бельо – те са на една ръка разстояние, благодарение на практичните чекмеджета.

гардероб - 3

Дами, каква е вашата присъда - харесваме или не харесваме?

гардероб - 7
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?