Всички обичаме изгодните оферти, а ние попаднахме на няколко, които искаме да споделим с вас – ето откъде можете да си напазарувате полезни артикули за предстоящия есенно-зимен сезон в реални магазини с отстъпки от -15 до -70%!

Модерни през есента в Kenvelo с намаления до -30%


Kenvelo е верига магазини с представителства в цялата страна, в които можете да намерите актуална тийнейджърска и младежка мода – както дамска, така и мъжка.
В магазини Kenvelo в цялата страна можете да намерите артикули от есенната колекция на марката, обозначени със сърчице. Те са намалени с 30%.

Есенни намаления в Celio* -50%


Celio е международна модна къща, основана във Франция. Фирмата предлага модерни дрехи на достъпни цени. Веригата има представителства в големите градове в България.

За сезон есен-зима 2012 Celio* изкушава потребителите си да се подготвят за есента с 50% отстъпка за втория панталон! Промоцията е валидна от 20.09 до 3.10!

Красиви предложения в Oriflame с отстъпки до -70%
От 1.10.2012 година шведската марка за козметика Oriflame обявява есенно намаление на избрани и любими продукти. Намаленията достигат до -70% от реалната цена на артикулите – кремове за лице, балсами за устни, парфюми и парфюмни води, руж, сенки, фондьотен и др. Подробен списък на намалените продукти може да намерите тук.

Есенни отстъпки за обзавеждане в Лабиринт -15%


Мебелен магазин Лабиринт предлага индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар.
Ако сте решили да освежите вида на старата кухня или ви се иска да проектирате своята нова, то в мебелен магазин Лабиринт ви предлага 15% отстъпка на кухни по индивидуален проект. Промоцията е валидна до 25 октомври.

Отстъпки на уреди за вграждане -25% в TEKA!


Стратира есенна промоция на производителят за едра бяла техника и уреди за вграждане в кухнята TEKA. За периода до 15.11.2010г, 116 продукта се предлагат на промоционални цени с намаление от 25%!
В промоцията участват продукти от категориите абсорбатори за вграждане и свободно стоящи абсорбатори, фурни за вграждане, плотове за вграждане, иноксови мивки за кухни, композитни мивки за кухни, микровълнови фурни за вграждане и др.

Есенно намаление на спортни стоки в Sportmania до -70%


Sportmania е верига мултибранд спортни магазини, специализирана в продажба на дрехи за спорт и за ежедневието, облекла за ски, сноуборд, водни спортове, протекция за ски, аксесоари за различни видове спорт като плуване, бадминтон, тенис на маса, тенис на корт, футбол, волейбол, баскетбол.
Ако търсите откъде да се запасите за предстоящия зимен сезон със ски и сноуборд екипировка, в магазини Sportmania можете да намерите отстъпки до -70%. Специални оферти за ски якета – 89 лв. и ски панталони – 79 лв.

Още за подготовката за есенно-зимния сезон с отстъпки в SLS до -50%

Sport Life Style е верига спортни магазини, специализирана във внос и търговия със спортни стоки - в областта на зимните спортове, тенис, фитнес, туризъм и екипировка за свободно време, насочена към хората с активен и пълноценен начин на живот.
В магазините на SLS в цялата страна можете да намерите специални оферти за намаления на спортни стоки до -50%.