.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

BRAVO препоръчва: тийн бестселъри

LadyZone.bg | преди 3 години
Егмонт
Научете и как можете да се включите в новия ни конкурс

Чухте ли за новата поредица BRAVO ПРЕПОРЪЧВА? Това е лятна кампания на тийн списанието в България. Идеята й е популяризирането и разпространението на успешни и хитови заглавия от художествената литература за млади читатели.

Първата книга в поредицата – биографията на Хари Стайлс от One Direction, се появи във вестникарската мрежа с брой 13 на списание БРАВО от 26 юни. Последваха я суперпопулярните антиутопии „Дивергенти” от Вероника Рот, „Чисти” от Джулиана Багът и „Пепел” от Илса Бик (с брой 14 на БРАВО от 10 юли), както и първата книга в романтичната фентъзи поредица „Саванти” на Джос Стърлинг – „Скай” (с брой 15 от 24 юли). Най-новото предложение в кампанията е „Феникс”, втората книга в поредицата „Саванти”. „Феникс” ще откриете от 21 август във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).

А сега, нека да надникнем из страниците на „Феникс”...

Книгата

Седемнадесетгодишната Феникс е отгледана от Общността, банда престъпници със свръхестествени сили. Цял живот Феникс е принудена да използва собствената си дарба – умението да манипулира времето, за да краде. Най-новата й цел е Айвс Бенедикт, американски студент на посещение в Лондон. Но той се оказва много повече от поредната жертва. Айвс е нейната сродната душа, липсващата й половина, нейната съдба. За да бъдат заедно, Феникс трябва да се откъсне от Общността и от суровия контрол на лидера й. Това поставя и двамата в смъртна опасност. Общността притежава миналото на Феникс и иска да има и нейното бъдеще. Феникс не се е доверявала никому досега, но ще трябва да повери живота си на Айвс. Дали ще съумее да стори това и да спаси момчето, което обича... и самата себе си?

Авторът

Истинското име на Джос Стърлинг е Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литатература от университета в Оксфорд. Преди да се насочи към писателската кариера, Джулия работи като дипломат. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключенски. Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите й са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят. Поредицата й „Саванти” очарова със свеж сюжет, симпатични герои и забързано действие. Досега са написани три книги в нея – „Скай”, „Феникс” и „Кристъл”. Очаквайте „Кристъл” от 4 септември във вестникарските павилиони отново със списание БРАВО.
Джулия живее и работи като писател на свободна практика в Оксфорд, Великобритания. Омъжена е и има три деца. Повече за нея ще откриете в личния й сайт jossstirling.co.uk

Спечелете екземпляр от романа

За да се включите в новия ни конкурс, отговорете на въпроса: „Коя е любимата ви книга или поредица с фантастичен сюжет?” Отговорът си оставете като коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 30  август 2013 година. Имената на трима печеливши, които ще получат екземпляр от „Феникс”, ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 32
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
"Толкова е просто да бъдеш добър. Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек, преди да започнеш да го съдиш.“ Марлене Дитрих
Марлене Дитрих
Изневерявате ли на мъжете, защото не ви помагат достатъчно в домакинската работа?