Изневяра с очи – козирог и рак

Ако половинката ви е козирог и рак, то си направете следния експеримент. Заведете го в някое кафене и изчакайте да се появи готина мадама. Партньорът ви незабавно ще хвърли скрит поглед към нея, а на лицето му ще е изписана доволна усмивка.

Козирозите и раците не го правят, защото искат да превърнат изневярата с очи във физическа, а за да задоволят суетата си и да докажат още веднъж на себе си, че са привлекателни. Това, която може да направите е да обсъдите заедно красивата госпожица, за да му покажете, че не сте от поспаливите приятелки, които си затварят очите.

Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>
 

Изневяра в мислите - телец и везни

По улицата минава сексапилна брюнетка и партньорът ви (телец или везни) почти е готов да си счупи врата, за да види как изглежда дупето на преминаващия субект. Бъдете сигурни, че той вече си представя какво би правил, ако е в леглото с нея.

Между другото, това се случва не само с телците и везните, а с почти всички мъже – няма такъв, който да устои. Как да постъпите обаче с двете зодии – вместо да му натяквате, че вече очевидно не се интересува от вас, дайте му да разбере, че сте забелязали мисловната му задявка. Така той бързо ще се върне в действителността.

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>

Изневяра в съня – скорпион и везни

Ставате сутрин и вашият любим се държи странно. Изведнъж изстрелва „Може би трябва да свалиш някое и друго килце”. Удар под кръста за всяка жена. Естествено, че това ви навежда на мисълта, че той си мечтае и сънува някоя слаба и фина мадама.

Истината е, че фантазиите за друг човек са обичайни при дългите връзки и брака, и често се проявяват в сънищата. Опасността тук се крие в това, че сънищата ни са често реакция на нашите подсъзнателни мисли. Добрата новина е, че тези желания и мисли рядко се изпълняват в действителност.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>
 

Порно изневяра – телец и водолей

Колкото и разпространена да е практиката мъже да гледат порно (повечето не си признават), все пак има зодии, за които трябва да внимавате.

Телците и водолеите са способни да ви приспят сладко-сладки, след което да заседнат пред телевизора и да си пуснат някой еротичен филм или порно. И в този вид изневяра няма физически контакт, но все пак внимавайте. Ако мъжът често се отдава на подобни занимание, това означава, че трябва по-често да му обръщате внимание.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

Изневяра с хладно отношение – лъв и риби

Дори и да не ви изневерят физически, мъжете лъвове и риби ще демонстрират „изневярата” си по доста неприятен начин, коментирайки пред приятелите си, че мъжете в една дълга връзка се нуждаят от промяна, а жените с течение на времето губят от своята привлекателност. В такъв случай наистина е време да направите промяна, ако искате да спасите връзката и държите на човека до себе си – нова прическа, нова дреха и повече самочувствие може би ще променят мисленето му.

Коледни подаръци според зодията>>
 

Физическа изневяра – близнаци и дева

Ако има знаци от зодиака, които биха пристъпили към истинска изневяра без да се замислят, то това са мъжете близнаци и деви. Причините за това могат да са няколко, но най-честите са мъжкото его, суетата, кризата на средната възраст или просто заради сексуалното изкуство.

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде да пътуваш>>