През август е горещо – от слънцето, но и от жарките емоции. В най-топлия месец от годината хормоните ни сякаш заживяват свой собствен живот, в който няма никакви правила и ограничения. Блясък в очите, закачки на плажа, флиртове, нови запознанства, настръхнала кожа, мокри целувки, сок от праскова до лакътя, нощно къпане, секс за една нощ, да оближеш сладоледа от леко брадясалата му буза...

През август стартираме поредицата Греховно лято. Ще ви разкажем 10 завладяващи истории на 10 жени за летните им флиртове и свалки, случили се на родното ни Черноморие. Силни чувства, лъжи, страст, бягства, секс, страх, изненади... всичко това в едно греховно лято!


Казвам се Белослава. Обожавам морето! То е животът ми. Всичко останало са просто досадни подробности от ежедневието, които ми пречат да живея както си искам. Затова дойдат ли юли и август, буквално се прераждам. Захвърлям всичко и потеглям.

На поредното ми море с приятелки се събрахме 4 много близки момичета. Обичаме да обикаляме и не се застояваме много на едно място. Вземаме квартира или стая в хотел за не повече от 2-3 дни, после продължаваме. Започнахме от Бургас. И четирите го харесваме, защото е южен град, красив, има ги градските условия, с които сме свикнали, но сме и на морето.

Имам си една морска любов от там – мъж, с когото се виждаме понякога и много се харесваме. Май харесваме дори е слабо казано... Изпитваме такава страст един към друг, че ако сме по-често заедно, сигурно и морето няма да успее да загаси този пожар. Има много причини да не сме заедно и още толкова да се виждаме винаги, когато отида в Бургас.

Първата вечер си облякохме най-секси роклите. Тези, които купихме специално за морето – къси, леки, галещи бедрата, с голи рамене... Вечеряхме с момичетата, смяхме се много, пихме вино, предизвиквахме сервитьора – къде с думи, къде със сластно преместване на крак върху крак. На море сме! Млади сме! Всичко ни е позволено!

Сутринта станахме и хукнахме към морето. Любимото ми синьо! Пясък, коктейли, плажно масло по кожата, цаца, печене без горнище на банския... Обожавам тази свобода! Слънцето и мохитото определено ме настроиха палаво и звъннах на Свилен.

Винаги готов за мен, след по-малко от 30 минути вече ме чакаше с колата на крайбрежната алея. Не си падаме по формалностите и се награбихме в момента, в който седнах на седалката. Ето още една причина да обожавам лятото и морето – Свилен! Миризмата на тестостерон в колата е толкова плътна, че с нож да я режеш. А той – гол до кръста, със скъсани дънки, тъмна рошава коса и небрежно набола брада. Побъркваше ме! Решихме да отидем на някое по-закътано място на плажа. Повървяхме доста, но от туристи няма отърване! Накрая просто си метнахме хавлиите на метър от морето, легнахме и започнахме да се целуваме. Предложих му да влезем във водата, когато усетих между бедрата си, че под банския му се оформя голяма и твърда планина.

- Толкова съм възбуден, че не знам как ще стигна до там!

Снимка: iStock

Полежахме няколко минути, без да се докосваме, за да може планината да приеме нормалните си размери, а след това бързо влязохме в топлата вода. Свали ми долнището на банския само с два пръста. Напъхах го в лявата чашка на горнището, за да не го изгубя. Всъщност и да го изгубя изобщо не ми пукаше. Исках да проникне в мен възможно най-бързо и никакъв парцал не можеше да бави това удоволствие! 

Увих крака около торса му, а после буквално усетих жезъла на Нептун да прониква в мен.

Снимка: iStock


Тласък! Зашеметяващо! Водата ме прави лека. Някак си не усещам тялото си отвън, но чувствам двойно повече всичко отвътре.

Тласък! Слънцето ме облива с лъчите си и е толкова приятно. Затворила съм очи и се наслаждавам максимално на случващото се.

„Леле! Хората от плажа ни гледат!” – мисълта се стрелка като светкавица в лятна буря в съзнанието ми. „Изобщо не ми дреме ми за тях!”

Не съм оттук и след 2 дни си тръгвам. Просто ще взема максималното от случващото се в момента, от този мъж, от това море и от това лято и никакви непознати хора не могат да ми попречат.

Тласък! Усещам как става още по-голям вътре в мен и буквално се чудя има ли още накъде!

Тласък! Изгарям от удоволствие и хладната морска вода е като балсам за душата и тялото ми.

Тласък! Усещам приливаната вълна на моя оргазъм да се оформя – първо само като лека къдрица от подухващия вятър, след това като мощно вълнение... водовъртеж от тръпки... захапвам го за врата, за да сподавя стоновете си... Винаги хапя, когато страстта е по-силна от разума ми!

Небето се завърта пред полузатворените ми клепки... Цунамито на удоволствие! Винаги е така с този мъж!

После съвсем небрежно се напъхвам в банския си и излизам преди него от водата, правейки се, че не съм с този мъж. Кого ли залъгвам - всички ни видяха! Подсмихвам се лекичко. Наистина не ми пукаше!