.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

ЕжеСедмичен саундтрак Vol.12

Диана Георгиева | преди 4 години
362720.jpg
Старт на пролетта.

Това е пролетното ми парче  - на прага между вътре и вън, теб и останалите, теб и теб. То е, а не друго, защото всяко ново начало е свързано и с малко тъга. И в него винаги превалява слаб дъжд - за да отмие калта, да излъска камъните по улиците в теб, да ти замирише на току що поникнала прясна трева (докато минаваш през парка) и да ти остави "чисто до блясък" място за новите неща, които ще се вместват в света ти. После (защото в такъв ден никак не бързаш) се спираш, поглеждаш към небето и оставяш капките да пълнят очите и да мокрят лицето ти в миг блажена безкрайност, без да ти пука, че ти размазват спиралата.  
И после... грейва слънцето. Защото е пролет и е време да продължиш. И толкова.N.O.H.A. изгряха и ни заляха на радио вълни с хита Tu Cafe, но това далеч не е най-доброто от тях. Всъщност може да искате да чуете Dive in Your Life, No Es Perfecta, Pijama. Новият им албум "Die in the Process" от 2011 не е особено впечатляващ, но и там в възможно да си намерите нещо. Иначе - за архива - те бяха канени тук няколко пъти, веднъж и на едно кратко турне по морето. Наши хора.

Малко меланхолично, но все пак - Честита пролет!
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
"Ничии чувства не са по-важни от твоите собствени!" Шекспир
Шекспир
Какво ще празнувате на 14 февруари?