Мисъл на деня

Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава.

...

 
 

ЕжеСедмичен саундтрак Vol.12

Старт на пролетта.
  • 8
  • 0
  • 0
    0
362720.jpg

Това е пролетното ми парче  - на прага между вътре и вън, теб и останалите, теб и теб. То е, а не друго, защото всяко ново начало е свързано и с малко тъга. И в него винаги превалява слаб дъжд - за да отмие калта, да излъска камъните по улиците в теб, да ти замирише на току що поникнала прясна трева (докато минаваш през парка) и да ти остави "чисто до блясък" място за новите неща, които ще се вместват в света ти. После (защото в такъв ден никак не бързаш) се спираш, поглеждаш към небето и оставяш капките да пълнят очите и да мокрят лицето ти в миг блажена безкрайност, без да ти пука, че ти размазват спиралата.  
И после... грейва слънцето. Защото е пролет и е време да продължиш. И толкова.N.O.H.A. изгряха и ни заляха на радио вълни с хита Tu Cafe, но това далеч не е най-доброто от тях. Всъщност може да искате да чуете Dive in Your Life, No Es Perfecta, Pijama. Новият им албум "Die in the Process" от 2011 не е особено впечатляващ, но и там в възможно да си намерите нещо. Иначе - за архива - те бяха канени тук няколко пъти, веднъж и на едно кратко турне по морето. Наши хора.

Малко меланхолично, но все пак - Честита пролет!
 

коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Жените да се подготвят за романтично увлечение. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си за сексуални ...

Топ предложения