Мисъл на деня

Законът на материалния свят е равновесието, ...

 
 

ЕжеСедмичен саундтрак Vol.12

Старт на пролетта.
  • 8
  • 0
  • 0
    0
362720.jpg

Това е пролетното ми парче  - на прага между вътре и вън, теб и останалите, теб и теб. То е, а не друго, защото всяко ново начало е свързано и с малко тъга. И в него винаги превалява слаб дъжд - за да отмие калта, да излъска камъните по улиците в теб, да ти замирише на току що поникнала прясна трева (докато минаваш през парка) и да ти остави "чисто до блясък" място за новите неща, които ще се вместват в света ти. После (защото в такъв ден никак не бързаш) се спираш, поглеждаш към небето и оставяш капките да пълнят очите и да мокрят лицето ти в миг блажена безкрайност, без да ти пука, че ти размазват спиралата.  
И после... грейва слънцето. Защото е пролет и е време да продължиш. И толкова.N.O.H.A. изгряха и ни заляха на радио вълни с хита Tu Cafe, но това далеч не е най-доброто от тях. Всъщност може да искате да чуете Dive in Your Life, No Es Perfecta, Pijama. Новият им албум "Die in the Process" от 2011 не е особено впечатляващ, но и там в възможно да си намерите нещо. Иначе - за архива - те бяха канени тук няколко пъти, веднъж и на едно кратко турне по морето. Наши хора.

Малко меланхолично, но все пак - Честита пролет!
 

коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
 
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в ...

Топ предложения