Предлагаме ви ключовите модни придобивки за пролетта на 2013г. (а и за цялата година), които ще освежат гардероба ви и няма да ви струват толкова, колкото пълното му обновяване.

Неон

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Неоновите цветове са на върха от известно време и по всичко личи, че модата им няма да отшуми. Тази пролет са актуални зеленото, оранжевото и жълтото. Затова не се колебайте да се сдобиете със слънчеви очила, чанта или лак за нокти в ярка багра.

Блейзери

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Ако следваме модните тенденции, блейзерът със сигурност е сред онези покупки, които не бива да пропускате. Насочете се към ярък, но все пак интелигентентен цвят - например - светлосиньо с черни детайли. Тази комбинация е подходяща и за работа, за вкъщи, а също и за някое по-"официално" събитие. Ако изберете и добър модел, ще придадете на иначе скучните дънки или рокли съвсем нова визия.

Райета

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Райетата все още са суперактуални. През 2013г. те са по-едри, в раазлични цветове и са върху всичко - от тениските, през чантите, до шаловете. Добра идея е комбинацията от сини и бели райета, което е с "един куршум, два заека" - защото ще застъпите и моряшката мода, която също е актуална.

Оранжево

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Както вече ви показахме, оранжевият цвят е част от почти всички модни колекции за 2013г. От бански до рокли, този ведър цвят със сигурност ще повдигне настроението ви, така че - защо не?

Пастелените цветове

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Пастелените цветове са все още актуален избор, но в съчетание с останалите трендове на година, изглежда малко труден за съчетаване. Комбинацията между пастелените и неоновите нюанси е сложна работа, затова можете да прибегнете до стилен трик: нека бижутата ви са в по-убит цвят - обеци, гердани, гривни... и по този начин ще избегнете недоразуменията и ще сте абсолютно фантастично облечени.

Бомбер

Може и да ви се струва отживелица, но бомберите отново са на мода. Вместо да вадите от гардероба старото си яке, инвестирайте в ново - спортните вече са абсолютен хит, а има и някои подобрения в моделите, които просто не може да не харесате. На всичкото отгоре бомберите са топли, а вече са и стилни.

Бялото

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Да, наистина, през цялата 2013г. са актуални ярките багри, но бялото също е голяма работа. Белите гуменки са навсякъде, а във всички колекции видяхме летни рокли в бяло и ушити от разнообразни материи - от дантела до плетки. Добавете обувки на платформи и готина шапка, и през лятото ще сте с визия, като от списание.

Високите токчета

Ще отидете да изпиете едно-две питиета след работа или просто искате да сте прекрасни за излизане вечер? Токовете стават все по-големи и смели. Геометрични десени, чисти основи, груби материи... естествена или изкуствена кожа... Набавете си поне едни обувки на висок ток за тази година - за моментите, в които искате да се понагласите и да се почувствате по-специално.