Жени сме и е масово разпространено погрешното твърдение, че техническите въпроси не са ни много ясни. Е, не е като да не сме доказали обратното. Освен че можем да работим с всякаква сложна техника, проявяваме и много добър вкус по отношение на дизайна. Ето няколко джаджи, които не само изглеждат добре, но и са мега хитри измишльотини по отношение на функционалността.


Дизайнерите от Прада предлагат нова серия от кожени калъфи за iPad, които са толкова сладки, че бързо ще ви накарат да се влюбите в тях. Изглеждат много момичешки с обсипаните си с дребни сърчица страни. Но ако този дизайн не ви харесва, може да си изберете мъжкия – черен с череп. Е, цената им е 310 долара, от което сърцето ни заболява, но... очаквали ли сте нещо различно от дизайнерите на Прада?



Обичате да снимате видео, но все ви се иска нещо по-така? Какво ще кажете за първия видеосмесител за iPhone 4/4S. Какво му е различното? Има дървена основа, ръчно изработена и пирографирана със сладкия надпис The love box, семпла система от огледала, която позволява да се снима двустранно – пред вас и зад вас, и да разделя изображението на екрана. Гениалните неща винаги са прости! Ето как работи The Love Box.



Миниатюрен MacBook Air, който има на вътрешната страна на капачето огледалце. А коя жена няма нужда да се огледа от време на време и да пооправи грима си? Миниатюрният лаптоп се побира в човешка длан и, разбира се, не е функциониращ компютър. Но със сигурност всяка жена, харесаваща джаджи, ще предпочете този дизайн пред традиционните дамски огледалца.



USB флаш паметите напоследък са в най-разнообразни и забавни форми. Колкото повече памет имат, толкова по-малки са като размери. Това ги прави чудесни за работата, но ужасно трудни за откриване. Потрябват ли ти – уж знаеш къде са, но в хаоса на дамската чанта просто нямат намиране. LOOPO е миниатюрно устройство с клипс – интегриран в корпуса пружинен пръстен, който може да прикачите към почти всичко. Така че избирайте – на синджирче на врата, на гривната, на ключодържателя, на ципа на чантата...



Има много устройства, които улесняват презентациите и могат да ги направят дори материата да е скучна до заспиване. Пръстенът на Genius е един от тях. Джаджата е супер сладка не само затова, че е розова. Има я налична и в други цветове, ако бонбоненият не ви е любим – зелено, сребристо, златно, черно, лилаво и синьо. Чрез пръстена може да местите страниците на презентацията си, да ръководите курсора по екрана, да сърфирате из интернет. Работи с вграден лазер, който ви позволява да стоите дори на 10 метра от компютъра и пак всичко да бъде точно. Изработен е от естествен каучк, което го прави удобен и лек за носене. Има супер тънка литиево-йонна батерия и индикатор, който мига в синьо, когато трябва да я заредите. И е пръстен – доста женски аксероар, с който може да се изфукате.