След като през април месец Фарел Уилямс покори ърбан културата по цял свят с колекцията "Supercolor", американският изпълнител и Со-дизвайнер на adidas Originals, създаде нова серия, носеща името "Supershell".

Колекцията e осъществена съвместно четирима артисти от цял свят, привърженици на рап музиканта, и които самият Фарел уважава и цени – сред тях, съвременният художник Джеймс Тод (Ню Йорк), британско-иракската архитектка Заха Хадид, щатският фотограф и режисьор Кас Бърд и японският съвременен визуален артист Mr. Всеки един от тях е участвал в творческия процес на създаване на новата уникална визия на бомбетата на маратонките.

 

Моделите обувки са основно в черно и бяло, така че колоритните десени на талантливите творци да изпъкнат и да се откроят на фона на еклектчната градска атмосфера. 

"Supershell" колекцията ще излезе на международния пазар през август месец, но в ограничени количества и само в някои части от света. Следете онлайн магазина на adidas Originals за подробности относно това къде ще бъдат пуснати кецовете.