40 е не само хубава възраст, но и повод да се чувстваме по-красиви, стилни и още по-привлекателни. За да подчертаете неотразимата си женственост е добре да се придържате към следните съвети за стил. 

Когато навършим красивите 40 е редно да...

#Освежим своята прическа. Придайте нов лик на своята коса с нови цвят и/или форма. От кога мечтаете за френско каре?! Сега е моментът да го направите. 

#Да обновим своя гардероб. С годините всяка една от нас развива своя усет към естетиката. Когато навършим 40 години е редно да се разделим с всички дрехи, които до момента сме пазили и се съсредоточим върху това, което сме, а не това, което ни се иска да бъдем. 

Говорейки за облекло е редно да споменем, че на тази възраст е редно да носим дрехи с #точен размер - нито много малки, нито много големи. От особено значение е да се обличаме подобаващо, така че фигурата ни да бъде подчертана със стил. Да, повярвайте ни, на 40 - размерът е от значение. 

#Да носим повече аксесоари. Часовник, гривни, шалове, пръстени и/или гердани... всичко ни е позволено на тази възраст, защото с времето не само сме опознали себе си, но и сме изградили личен стил, който определя нашата същност. Плюс това с всеки следващ сезон сме придобивали красиви бижута и аксесоари, които е редно вече да носим с високо вдигната глава. 

И не забравяйте да бъдете #уверена в себе си