Да бъде актриса е сбъдната мечта за 19-годишната Евелин Костова, която изпълнява ролята на Маги в новия хитов сериал на bTV. В откровено интервю пред списание GRAZIA Ева споделя: „Първо дойде кастингът за сериала, след това кандидатствах в НАТФИЗ и ме приеха в класа на Стефан Данаилов.“ 

Нейният шанс да се появи в “Къде е Маги?“ обаче идва по един по-необичаен начин – чрез сестра й. „Веднъж, докато тя се прибирала от Студентски град с маршрутката, се заговорила с жената, която седяла до нея – Нели Димитрова, тя е сценарист на „Домашен арест“. Харесали се и Нели започнала да я разпитва дали иска да се снима, сестра ми обаче й казала, че не й се занимава с кино и театър, но има по-малка сестра, която ще кандидатства в НАТФИЗ“.

След време красивата девойка изпратила свои снимки и не след дълго била повикана на кастинг. И въпреки телевизионната кариера, която тепърва започва за нея, Ева се е насочила към изява на театрална сцена. „Там тръпката е различна. Имаш комуникация с публиката“, обосновава се Ева. Разделила се с училището и попаднала във вихъра на НАТФИЗ, телевизията и живота в София, актрисата признава, че най-много й липсват родителите и приятелите й, които са в родния Перник.



В ноемврийския брой на GRAZIA, чиято корица е украсена от Евелина Колева, може да намерите още последните бюти и фешън тенденции за есента, както и да узнаете имената на всички номинирани дами в конкурса „Жена на годината 2012“.