H&M представя за първи път на българския пазар своите козметични продукти. През есента ценителите на модата могат да открият в избрани магазини в страната разнообразие от цветове и видове декоративна козметика, продукти грижа за тялото, лакове и аксесоари за грим. Освен постоянните предложения, които могат да бъдат открити през цялата година, козметичната линия е обогатена от няколко сезонни колекции, отразяващи актуалните тенденции. По този начин козметиката на H&M се превръща в перфектното допълнение към цялостната визия.


Тази есен духът на бохемката на 21-ви век е подчертан от пастелните и топли цветове на колекцията Lux Boho. А дивият и бунтарски вид на младата и динамична жена е подсилен с блясъка и разноцветността на колекцията Top of the Pops.

LUX BOHO: Богати и бляскави визии както при грима, така и при грижата за тялото. Нюанси на старо вино за устните напомнят за автентичната визия на парижанка от 70-те. Селекция от дълбоки есенни цветове като оранжево, лилаво, винено червено, кафяво и тъмен тюркоаз е предложението за маникюра. Ярки и изискани цветове на ружа придават завършен вид. Опаковките с бронзово-кафеникав оттенък загатват за истински лукс. Продуктите за грижа за тялото са в светли и наситени цветове и с аромат на кокос, ванилия, горски плодове, роза и жасмин.

TOP OF THE POPS: Секси, съблазнителен и украсен в тъмен металик, подходящ за парти – това е една от водещите тенденции в грима с H&M този сезон. Матовият завършек е комбиниран с бронз и шампанско, за да придаде лукс и модерно усещане както при гримовете, така и при грижата за тялото. Сенките за очи са с металически отблясъци. Устните – в тъмни лилави нюанси, изпълнени с драма, или неутрални блясъци. Лаковете за нокти са както с металически отблясъци, така и с брокат с искрящ ефект.

ПРОДУКТИ: сенки за очи, спирала, очна линия, молив за очи, фиксатор за вежди, гланц за устни, червила, руж, пудра, коректор, лакове, аксесоари.

Никой от продуктите не е тестван върху животни, нито в процеса на производство нито в крайния си вариант. Козметиката отговаря на всички изисквания за качество и безопасност на ЕС.