Кои са най-актуалните тенденции при грима тази пролет?

Смели с червено

Извадете ярко червените червила от шкафа -  изкусителните страстни устни бяха на немалко от модните седмици на модата и са идеалният начин да встъпите в пролетта с решителна крачка. Номерът с червеното червило е да откриете правилния нюанс, който ви отива. Ако сте по-бледи, пробвайте с по-огнен цвят и не забравяйте да сложите руж, за да не изглеждате "измити". Ако сте с по-тъмен тен - пробвайте коралов нюанс или цвят, по-близък до прасковения. 

Кукленски мигли

Тази пролет дългите и драматични мигли са супер модерни. Най-хубавото на този тренд е, че наистина - просто няма как да останете незабелязани. Добавете малко бяла очна линия и ще бъдете просто на върха на модата.

Дебели вежди

Тенденцията веждите да са дебели не е нова - започна още зимата и се превърна в една от най-основните за "грима" през пролетта. Номерът е да изглеждате като мацка от 90-те. Ако сте забравили каква е естествената форма на веждите ви, сега е моментът да си припомните -  в случай, че не растат равномерно или има празни места, попълнете ги с молив или сенки за очи.

Синьо 

Всички световни гримьори са луднали по сините сенки за очи. Хубавото е, че тази пролет сини сенки могат да слагат и дамите със същия цвят. Ако не ви допада идеята, пробвайте само със синя очна линия, с която ще освежите парти грима си до неузнаваемост.

Да, на блестящата кожа!

Тя винаги е била модерна, но тази пролет е ключът към една от най-горещите пролетни тенденции при грима. Нищо не изглежда по-красиво и по-естествено от свежата и красива кожа. За да постигнете този ефект - смесете блестяща основа и после добавете светъл нюанс руж, с който да акцентирате върху челото, носа и скулите. Готови сте!

Електрикови цветове

Когато слънцето грее, искате да блестите и вие. Направете го с ярки нюанси - дали ще акцентирате върху очите, устните или дори - върху бузите, тази пролет електриковите цветове са на върха. Пробвайте с електриково розово червило или с ярко зелени сенки, дори можете да сложите спирала в нестандартен цвят.

Пастелни тонове

Обратно на предната тенденция, за не толкова смелите дами има алтернатива - пастелни нюанси. Те са нежни, стилни и женствени - светло розово, бебешко синьо и лавандула... Сините очи ще изпъкнат, ако заложите на по-светъл цвят. Ако кожата ви е тъмна, пробвайте с бледо лилаво.

Всички тези тенденции са за смели дами, които обичат да се забавляват с външния си вид и не се страхуват да бъдат забелязани. Така че - какво ви спира?