Голи рамене

Започваме с несъмнено топ тенденцията на лято 2017 - голите рамене. Почти във всеки магазин в момента може да се открият дрехи в този стил в най-различни цветове. Класика обаче си остава в бяло-син цвят. На пръв поглед е семпло, но всъщност правят визията много шик и секси.

Цветя по дрехите

Флоралните мотиви за пролетта са пореден път хит в тенденциите. Модните дизайнери и този сезон са обсебени от тях и покриват моделите си с дребни цветчета или пъстри букети. Най-хубавото за тях, е че могат да се комбинират лесно с най-различни дрехи. Със сигурност гардеробът ви няма да е пълен ако не включите някоя дреха в този принт.

Райета

Вертикални, хоризонтални, диагоналните, райета са една от най-актуалните модни тенденции в момента. Независимо дали е на риза, тениска, панталони или обувки, посещаването на част от гардероба ви за тях ще е страхотна идея.

Пом пом сандали

Това лято заложете и на обувките в бохо стил за хипи приживяване. Естествените кожени сандали, покрити с помпони, мъниста, и цветни конци стоят наистина впечатляващо.

Ярко Розово
В новият топъл сезон, цветните дрехи в ярко розово са най-модерни особено от нюанса фуксия. Също така дрехите в ярко жълто са изключително подходящи това лято.

Нестандартни ризи

Нестандартните ризи са още една гореща тенденция това лято. Те имат разнообразни разновидности - могат да бъдат асиментрични, изрязани, със странно закопчаване, широки ръкави или интересни декорации. Такъв тип ризи се комбинират много добре с изчистени дънки или къси панталони и сандали на ток.

Огледални слънчеви очила

Завършваме с още една топ тенденция за лятото, забелязана из целия свят - огледалните слънчеви очила. Те правят силно впечатление, изглеждат изключително стилни са и идеални за лятото, особено ако отразяват така бленуваната морска картина с палми и горещо слънце.