.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 неща, които харесахме през изминалата седмица

Росица Николова | преди 1 година
колаж

През тази седмица LadyZone хареса и препоръчва: 

1. Дъгата над София в следобеда на 5 април

Толкова красива, ярка и голяма дъга нито София, нито ние сме виждали скоро. В следобеда на 5 април, след като за кратко преваля, уж всички в офиса кротко си работеха, докато някой не възкликна "О! Елате да видите каква дъга!" Само за минути Facebook се напълни със споделени снимки на природната красота. Наистина, няма как да не се възхитим на тази наслада за очите!

дъга
5 неща, които харесахме през изминалата седмица... и 1 нехаресано

2. Закуските и хляба на Хляб и Soul

Едно случайно откритие доведе до това вече да имаме ново любимо място за закуски и хляб. ХлябиSoul е малка занаятчийска пекарна, която се намира на ъгъла на булевардите "Бългрия" и "Витоша" в София. От сутринта там ухае на топло изпечено тесто. Но на нас специално ни пошушнаха, че скоро ще започнат да предлагат супички и салати, за да може вкусни хляб да си има също толкова вкусна компания за обяд.

хляб
Снимка: ХлябиSoul

3. Добрите резултати, които дава спортът, когато си сериозен и му се отдадеш осъзнато.

Експеримент: как да се сдобиеш с по-стегнат корем за 10 седмициДойдоха и първите резултати - по-прибран и стегнат корем, прибрана диастаза -10 см в обиколката на пъпа

"Аз имах голяма и дълбока диастаза - дължина 7 см, ширина 2 см и дълбочина около една фаланга. Освен това имах и пъпна херния – над 1 см в диаметър. След предизвикателството съм щастлива да споделя, че диастазата ми е вече с дължина 5 см, ширина 1 см и значително е намаляла на дълбочина. Най-поразена съм от резултата на пъпната херния - вече почти не се напипва! Осен това обиколката на ниво пъп е намаляла с 6 см! И това само за 10 седмици!" Това споделя Мария, която се е включила в предизвикателството "Не на диастазата". Сигурни сме, че промяната винаги може да се случи. Човек трябва да има само достатъчно желание и воля.

4. Филмът “Пустиняци” на режисьора Цветан Драгнев

Стар дядо търси любовната круша във филма "Пустиняци"Премиерата на българската лента е на 29.03

"Пустиняци” е филм за хората от Северозападна България - най-бедният район на Европейския съюз. Режисьор на филма е Цветан Драгнев, сценарист - Христо Илиев – Чарли, оператор на филма е Пламен Гелинов, звука е обработвал Джони Пенков. Филмът е за старото, спомена, лудостта, свободата, дивотията, изоставянето, селото, земята, бръмбарите в главата. Има едно много топло, земно усещане, ситуирано между жуженето на пчелите и вика на поета гробар.

5. Пръстените с истински цвета 

Арт находката на LadyZone за тази седмица се казва букети за пръста. Наричат ги още "Ikebana Ring", защото са с истински стръкчета, елеганто промушени през метала, така че да завършат овала.

Елегантни пръстени или букети за пръста?Икебана пръстени, в които ще се влюбите на мига!
пръстен
Ключови думи:Селекция, Харесано
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?