#Не на татусите след 40 години 

Секс-символът Хелен Милен е модел за (не)подражание. 70-годишната гранд дама на Холивуд се появи на тазгодишните Golden Globe награди с забележителна, въпреки малкия си размер, татуировка на лявата ръка. 

#35-ят ни рожден ден е повод да направим последното си selfie  

Така ли? Тогава, защо Ким Кардашиян, въпреки навършените 36 продължава. Докато тя го прави, няма причина да спираме. Нали, дами? 

# След 44 - безкрайните клубни нощи са противопоказани 

Надали причината е твърде високата музика и/или оживената тълпа. Ами, ако на тийнейдж-дъщеря ни й се излиза? Какво правим! Естествено, че щя е придружим. Така и двете сме щастливи. От друга страна, няма нищо по-хубаво от това да се насладим на приятна музика и раздвижим тялото си, носейки се по вайбовете на електро-денс музика. 

#Същото важи и за музикалните фестивали

В крайна сметка, това са просто общоприети правила и норми на поведение в съвременното общество. Важното е как се чувстваме вътре в нас. Никой няма прав да ни съди. Затова #нека правим това, което ни е на сърце и ни прави щастливи. Ако искаме не само ще носим skinny дънки, но ще отидем с тях и на следващия летен фестивал с приятели, за да отпразнуваме радостта ни от живота.