Малкият Кингстън често присъства на модните изяви на Гуен Стефани, но тази година той имаше главна роля в шоуто, представящо колекциятa есен/зима 2011 на марката L.A.M.B. Мястото – Ню Йорк.

Сладурът придружи мама при закриването на шоуто, помагайки й да събере лаврите за творенията си.

За случая, 41-годишната певица (и дизайнерка) избра туника в животински краски и панталони. 5-годишният й син също бе облечен в тон с колекцията на Стефани – с военни панталони и дебел колан, а като една истинска звезда се усмихваше широко, докато държеше ръката на майка си.

В публиката пък бе по-малкият син на Гуен – двугодишният Зума, съобщава hellomagazine.com.

Колкото до модата на Гуен – тя раздели колекцията си в шест категории, според типа момичета, които биха избрали да се припознаят в дрехите й. „Колекцията е една, но има няколко „подкатегории” в които винаги намирам вдъхновение” – обяснява красивата звезда. „Пет от тях са рага момичето, войнишкият стил, англичанката, Дивата и побойничката.”

Карето присъства във всички гореизброени, като част от костюми, блузи и широки панталони. Морският стил пък е представен с бели ризи, комбинирани с мини-вратовръзки, които са запазена марка на колекциите с марка L.A.M.B.

За вечерите Гуен препоръчва дълги и свободни вечерни рокли в различни цветове, принтове и с разнообразни кройки.