Чували ли сте за Уили Богнер? Може би - да, може би - не. Той е бивш ски състезател от Западна Германия, но името му е известно и в модната индустрия като достоен правоприемник на баща си и наследник на основата от него модна империя – BOGNER.

Компанията за производство на дрехи, кръстена първоначално Willy-Bogner-Skivertrieb е специализирана в ски екипировките и зимно мъжко и дамско облекло. Днес марката е символ за качество и стил.

Тазгодишната колекция BOGNER е дръзка, цветна и все пак – с изчистени форми и силуети. Натъкваме се на сребристи модели, кожени мотиви и препратки към 60-те години с цветови и флорални шарки.

Разработените изчистени кройки, цветовите комбинации, материите и шарките придават неподправен стил на всеки един модел, който освен, че е изработен по специална технология, е и съобразен с актуалните сезонни тенденции.

За последните осем десетилетия, марката успя да утвърди своето име в модната индустрия благодарение на своите качество, технологии и дизайн.

Дори тези от нас, който не са почитатели на зимните спортове и/или големите студове ще пожелаят да носят BOGNER – поне за една разходка във високо заснежените планини.