За тази лятна почивка ще взема багаж само колкото мога да нося. Обещавам си! Не на претъпканите куфари! Не на саковете, които оставят червена следа на раменете ми с тежестта си! Този път ще взема само най-необходимото.







Можете ли да си представите да облечете морска вълна? Ей, това си фантазирам, че се случва с асиметричната пола от H&M (1) в преливащи цветове. Бяло, синьо, розово, лилаво… разливане по плажа… следва леко отдръпване в лилаво, розово, синьо и бяло. Обожавам дългите поли да галят краката ми, докато се разхождам по пясъка. А когато вълната близне краищата на полата, мокрият плат създава много приятна прохлада на глезените ми. Морският бриз се заиграва с цветните ми обеци и те леко звънтят…

Дали пък не се размечтах…:)

Въпреки че това лято опаковането на багажа ще бъде различно, еднакво си остава само любимото ми лилаво – лилава чанта Tous (2). От Pretty shop - къде другаде!? Прозрачните неонови цветове са особено актуални това лято. Чантата си има допълнителен несесер за пари и лична карта. Дръжките й са подсилени, така че мога да събера много неща в нея. Но... всъщност, нали си обещах да сложа само най-важното.

Важно-плажно е да имам качествен слънцезащитен продукт. Избирам спрея Protect & Bronze (3) на Nivea, защото съдържа растителни екстракти, които подпомагат естественото производство на меланин в кожата и осигуряват равномерен и естествен тен. 30 фактор е най-подходящият за мен. Кожата ми е бяла и само така се чувствам наистина защитена. Така че - хайде хоп! в чантата.

Докато съм на плажа, ще ви липсвам, нали? Или по-точно ще ви липсват статиите, които пиша в LadyZone. Обещавам да не ви изоставям. Затова си вземам и таблета на Samsung (4).

Обичам по-спокойните и диви морски плажове, но все пак понякога ми трябва интернет. Затова задължително вземам и симпатичния USB стик Huawei E355 (5) с 3G модем и Wi-Fi рутер, който се предлага от GLOBUL. Обещавам да не ви пращам снимки, заради които да ми завиждате, че съм на плажа, а вие се потите в офиса. Или само няколко…

Обожавам слънцето и често не усещам, че милувките му ми идват в повече. За всеки случай вземам и Пантогел Витал (6). Той успокоява кожата ми и я хидратира в дълбочина. А и мога да помогна на някого, получил слънчево изгаряне - приятелче или симпатичен непознат мъж на плажа :) 

 

А какво е почивка на море без една студена бира? Предпочитам Ариана Радлер,  заради лекия й лимонов вкус. Сигурна съм, че навсякъде - от плажното кафене до романтичния ресторант, могат да ми я предложат. Хубаво е да се освежиш, след като се изкъпеш в слънчеви лъчи и солена морска вода.


Не ви ли се ще и вие да скочите в моята чанта? И да ви отведа при морските вълни, пясъка, слънцето, маковете по дюните и огнените залези?

Какво ще сложи Бистра Момова в нейната плажна чанта - вижте тук.