Кои са последните модни тенденции, които ще ви ориентират в избора на тоалети за пролет/лято 2012? Megan Gustashaw и Susan Cernek подбраха специално за вас няколко от основните трендове - директно от ревютата на дизайнерите. Готови ли сте?

Тенденция: Ярки и весели цветове

Томи Хилфигер. Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosMarc by Marc Jacobs. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Дрехите по ревютата с модата за тази пролет/есен бяха по-цветни и от фенската маса на концерт на Лейди Гага. Не само това - ярките тонове не са акцент, ами смело се вписват в силуета на дрехата с големи парчета плат. Дали ще изберете топ и пола, рокля „прегърни ме” или скромен костюм – направете така, че простите модели да се забелязват. Съвет – придържайте се към максимата "до 3 цвята", за да не изглеждате като дете.

Тенденция: Анорак

Jason Wu. Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosТоми Хилфигер. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Според марки като Tommy Hilfiger, Edun и Jason Wu, аноракът е винаги удачен избор, стига да се съобразите със следното: съчетанието е добро със спортни дрехи и дори и в дъждовен ден можете да се чувствате „мацки”. Как да не ти харесва този тренд?

Тенденция: Супер смели принтове
Altuzarra Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosAltuzarra Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Има принтове и ПРИНТОВЕ. Главните букви са необходими, защото се опитваме да акцентираме върху факта, че тази пролет те са живи, преплетени от глава до пети и без много много маене, завладяха модните ревюта. Има много варианти, между които да избирате – огромни цветя, огледални геометрични форми, дори папагалски принтове, все пак можете да се спрете и на комбинацията по-голям размер блейзер заедно със семпли топ и панталони в черно.

Тенденция: Оранжево (на) мандарини
Sophie Theallet Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosMarc by Marc Jacobs. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Точно преди Ню Йорк-ската седмица на модата, имаше прогнози за най-популярните цветове през пролетта: Номер едно според тях е мандариненото оранжево. Не беше грешно - доказаха го и моделите по подиумите на ревютата. Ако това не е вашият плод, има още много нюанси на оранжевото, на които смело можете  да се спрете. Да носиш един цвят и да изглеждаш добре? Какво по-лесно от това?

Тенденция: Къси розови костюмчета
Nanette Lepore Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosDKNY Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Розовият цвят ще си остане завинаги момичешки и слава богу,не толкова Барби или Доли Партън. Например в тези варианти. Освен това е напълно приложим дори и в офис среда. А и винаги можете да носите отделно панталонките и сакото.

Тенденция: Футуристични принтове
Vera Wong Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosVera Wong Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
С всичките тези пикселизирани принтове и криволичещи графики е ясно, че някой много се е забавлявал с Фотошопа. Шегата настрана, но ако са ви омръзнали класическите варианти – каре, рае или точки, значи тази пролет ще е вашият любим сезон. За да сте в крак с модата, съчетайте техно-принт с нещо семпло – например най-обикновената тениска, която никога няма да излезе от мода.

Тенденция: Пастелени нюанси
Carolina Herrera Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosCarolina Herrera Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Ако дивите цветове тип „вижте ме” не са ви по вкуса, не се тревожете. Дизайнерите на Ню Йорк седмица на модата са с вас. Ето няколко примера как тези нежни, дамски цветове са на върха на вълната

Тенденция: Металически отблясъци

Diesel Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosDiesel Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
От къси полички до тесни панталони, в комбинация с токчета или с платформи – лъскавото бронзово или изумрудено зелено, са много добър избор за парти, вечерно излизане или просто за малко настроение.

Тенденция: Блузи, ризи и рокли тип „пеплум”
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosCushnie Et Ochs Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Флиртувайте без думи с тези много приятни модели, които обгръщат талията ви с „джуфка”. Едни високи токчета и дебела очна линия са аксесоарите, които са ви необходими за абсолютно завършена и стилна визия.

E, харесахте ли си нещо? Ние си набелязахме няколко модела.