Столичният клуб Sofia Life Club ще се превърне във фризьорски салон на 8 май. В него ще се развихри прочутият френски коафьор Стефан Дьолае. Той ще бъде водещ на  творческия семинар HAUTE COUTURE ATELIERE и ще покаже на живо създаването на прически от последните прет-а-портета.

Стефан Дьолае взема участие в модните дефилетата Haute Couture и Pret-a-porter в Париж, Милано, Лондон повече от 15 години. Световноизвестните модни величия като Galliano, Valentino, Gucci, Alexander McQueen, JP Gaultier и Chanel са му доверили изцяло стайлинга на моделите си.  Професионализмът и творческото въображение, което прилага във всяка една от прическите си, го правят предпочитан коафьор от Клаудия Шифер, Наоми Кембъл, Карла Бруни, Ева Херцигова.  Освен на модната сцена, Стефан Дьолае се изява и на музикална - Тина Търнър и Дзукеро го ангажират за своите видеоклипове.

В портфолиото си фризьорът има фотосесии за списанията Vogue, Harpeer's Bazaar, Elle, Vanity Fair, Amica, Grazia, Citizen K.  Рекламистите също не остават безпристрастни към таланта му. Имиджът на  много от рекламите на L'Oreal, Wella, Eugene Perma, Hugo Boss, Nuxe, Diesel, Chopard, Revlon, Wolswagen се дължат на сръчността на пръстите му.
Новаторските му идеи вдъховяват и  визията на последната кампания на Swarovski.

Семинарът HAUTE COUTURE ATELIERE ще ви даде уникалната възможност да почувствате творческата атмосфера, която цари и на световния подиум. Участниците ще имат възможност да обменят опит и да усвоят нови техники и знания за актуалните световни тенденции, както при ежедневните, така и при прическите за официални мероприятия и балове.