Как да си модерна и красива сред цялото това плиснало се море от дъжд навън? Мокри крака, кални капки по задната част на глезените, мокра коса, която изсъхва и се превръща в гнездо... Изобщо, неприятна картинка. Понеже обичаме да откриваме хубавото и в най-лошите ситуации, решихме да погледнем към неспиращия дъжд по един по-различен начин. Ето няколко предложения за дизайнерски чадъри, с които няма как да не ви се иска да вали неспирно. Просто са толкова готини и фенски, че вместо да се ядосвате на капките навън, се надявате да не спират.

Чадърът SENZ е с аеродинамична форма, която „направлява“ капките дъжд към задната част на тялото. Може да издържи вятър със сила 40 мили в час. Солиден е, но същевременно е лек. Това е особено важно, ако дъждът е продължителен. Чадърът се предлага в 3 азлични размера.



Електрическият чадър е чудесен повод да си направиш една хубава романтична разходка в дъждовната вечер, под свои собствени звезди. Тук има инструкции как сами да си напавите такъв чадър.

Seung Hee Son се казва дизайнерката на чадъра, който се превръща в чанта.

Чадърът е прекрасно изобретение, но един от основните му недосатъци е, че винаги оставя мокри локвички, след като го приберете и обърнете надолу. Не и с този дизайнерски чадър.



Той се сгъва по особен начин, като се превръща в дамска чанта, а външните му, мокри стени остават отвътре. Така той пази не само вас сухи, но и пода.



Да пееш под дъжда? Това може да бъде не само филм! Музикалният чадър е с вграден в дръжката плейър. Така спокойно можете да си пеете в ритъм с капките.