Колкото и далечни да ни се струват коледните и новогодишни празници, това не ни пречи да сме развълнувани от новината, че Кейти ще участва в глобалната телевизионна реклама и в печатната комуникация, която отбелязва зимния сезон в типичния за H&M стил – изпълнен с радост и уют за празниците.

Кампанията ще стартира през ноември 2015, а ние ви представяме първия кадър от заснетата фотосесия. 

"H&M бе една от марките, които за първи път ми дадоха възможност да развия своя личен стил. Продължавам да избирам и включвам различни дрехи и аксесоари от H&M в гардероба си през годините. Една от причините да обичам празниците е именно шанса да се обличаме по специален начин и да се чувстваме уютно, което H&M прави достъпно с всеки следващ ден. Нямам търпение да покажем чудния свят, който създадохме с режисьора Йонас Акерлунд и Дан Джаксън", казва Кейти Пери.

Снимка: H&M Press office

"Много сме развълнувани, че Кейти Пери ще играе главната роля в нашата кампания за празничния сезон. Харесваме всичко в Кейти – от невероятния й талант и енергия до игривото чувство за личен стил", споделя Пернила Волфарт, която оглавява Design отдела в H&M.