Ако не искате балната ви рокля да събира прах в гардероба, а вместо това предпочитате да зарадвате с нея друго момиче в нужда, ето как можете да го направите - влезте във форума

Баловете наближават и докато повечето девойки са вече готови с тоалетите си, други не могат да си позволят да си купят рокли и да се чувстват принцеси в специалната си вечер. След репортажа на Марияна Векилска, излъчен в "Тази сутрин", в който 19-годишна студентка подари роклята си на тазгодишна абитуриентка, заваляха имейли с още желаещи да помогнат. Разбира се - на други момичета в нужда. Затова решихме да направим специално място за размяна на добро - нека всяко момиче има своята най-специална вечер, без тя да му бъде отнета от липсата на финанси за нова рокля.

Ако искате да се включите и да подарите тоалета си от бала на абитуриентка в нужда, можете много лесно да го направите - влезте във форума на LadyZone.bg. Там всички, които отчаяно търсят някой да им подаде ръка, ще могат да срещнат онези, които са готови да помогнат. Не се притеснявайте да питате, да качвате снимки на вашите рокли, обувки, чанти и размерите им, за да намерят те своите нови притежатели. Бъдете кръстницата на бала на някоя красива съвременна Пепеляшка или просто отворете сърцето си и помогнете на някого, който истински се нуждае от това.

Нека заедно да усмихнем повече млади момичета!